Autor Wątek: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce  (Przeczytany 246297 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce
« Odpowiedź #945 dnia: Wt, 25 Kwiecień 2023, 07:40:10 »
Na szczęście w Lublinie są też jeszcze jakieś Empiki po kątach. Mieszkałem, to pamiętam. :) Gdzie indziej przeczytałbym np. pierwsze wydanie Conana Dark Horse? :)

Ale i tak skończyło się rumakowanie, bo 8 tom ma zniżkę tylko 5 zł i kosztuje na Empik com 45 zł. Smuteczek.
« Ostatnia zmiana: Wt, 25 Kwiecień 2023, 07:47:05 wysłana przez Bazyliszek »

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #946 dnia: Cz, 27 Kwiecień 2023, 22:22:06 »
Żle się dzieje. Podaję aplikację Empik Premium Premium przy kasie w Złotych Tarasach i niestety zniżka na 8 tom, to tylko 15% a nie 20%. Szkoda, bo liczyłem na pełną dychę zniżki.

Offline Motyl

« Odpowiedź #947 dnia: Cz, 27 Kwiecień 2023, 22:32:21 »
A nie mogłeś skorzystać z kodu 20% i miałbyś za 39,99 zł? Dodatkowo przy wpisywaniu kodu w kasach samoobsługowych jak masz dwa to zbijasz cenę do 31,99 zł ;).

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #948 dnia: Cz, 27 Kwiecień 2023, 22:34:34 »
Mimo wszystko warto. Na pocieszenie dodam, że nabyłem ten tom za pełną cenę okładkową, która jak dla mnie i tak nie jest przedobrzona. Już tylko wena autorów tej serii w zakresie użytkowania przez jej protagonistę Mjlonira nie raz i nie trzy rozłożyła mnie na łopatki. Jakby tego było mało niektóre metody perswazji Syna Odyna wobec jego adwersarzy (starcie z Merlinem odzianym rzecz jasna w obowiązkową spiczastą czapę z gwiazdeczkami) na swój sposób wręcz urzekają. Nie mogło ponadto zabraknąć sercowych rozterek implantowanych z dobrze znanych Jackowi Kirby’emu (tj. jednemu z rysowników tej serii) komiksowych romansów. Do tego Joe Sinnot raz jeszcze udowadnia, że jako rysownik radził sobie niezgorzej niż w roli nakładacza tuszu. Nade wszystko jednak debiutują tu „Opowieści z Asgardu”, jak dla mnie jeden z najbardziej udanych „składników” epopei marvelowskiego Thora. Skoro Paryż wart był Mszy to ten tom wart jest nawet pięciu dych.

Offline Bushiken

« Odpowiedź #949 dnia: Pt, 28 Kwiecień 2023, 10:23:06 »
Żle się dzieje. Podaję aplikację Empik Premium Premium przy kasie w Złotych Tarasach i niestety zniżka na 8 tom, to tylko 15% a nie 20%. Szkoda, bo liczyłem na pełną dychę zniżki.

Dla mnie skandalem jest to, że jako taki fanatyk Hachette i kolekcji nie zamówiłeś prenumeraty i płacisz bezpośrednio wydawnictwu tylko bawił się w Empika, pośrednika.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #950 dnia: Pt, 28 Kwiecień 2023, 10:43:45 »
Bo w Empiku jest taniej. Kupuję taką masę komiksów, że każdy grosz się dla mnie liczy. Jeśli w Empiku jest taniej, to kupuję w Empiku. Jak w Carrefourze będzie taniej, to kupię tam itd.

@Motyl
Wykorzystałem swój ostatni kupon na 20% i nie miałem. Ale zamierzam zamówić jakąś gazetkę po majówce, żeby go znowu mieć na kolejne dwa tomy z początku maja.

Offline SawiK

« Odpowiedź #951 dnia: Pt, 28 Kwiecień 2023, 15:00:24 »
Dla mnie skandalem jest to, że jako taki fanatyk Hachette i kolekcji nie zamówiłeś prenumeraty i płacisz bezpośrednio wydawnictwu tylko bawił się w Empika, pośrednika.
On nawet Bohaterów i Złoczyńców nie ma prenumeraty taki kolekcjoner 😂

Offline Alexandrus888

« Odpowiedź #952 dnia: So, 29 Kwiecień 2023, 09:24:45 »
Bazyl, tylko się nie zdziw jak przez twoją politykę zakupową H nie zwinie interesu ;D

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #953 dnia: So, 29 Kwiecień 2023, 12:38:40 »
Po 11 latach zwinęli by interes, bo nie mam prenumeraty, tylko kupuję ich w Empiku (a wcześniej w różnych kioskach)? Niezła logika. Ale to w takim razie powinni to zrobić, jak w ogóle nie kupowałem Transformers. :)

Offline martinezpl

« Odpowiedź #954 dnia: Nd, 30 Kwiecień 2023, 23:08:45 »

Z tego co wiem Empik Premium od zawsze miał zniżkę 15% w salonach.

Offline Arne

« Odpowiedź #955 dnia: Cz, 04 Maj 2023, 08:13:04 »
Po 11 latach zwinęli by interes, bo nie mam prenumeraty, tylko kupuję ich w Empiku (a wcześniej w różnych kioskach)? Niezła logika. Ale to w takim razie powinni to zrobić, jak w ogóle nie kupowałem Transformers. :)
Czyli to Twoja wina, że nie przedłużyli kolekcji Transformers do 100 tomów, bo nie kupowałeś...
Teraz przynajmniej wiem, kogo mam za to winić - bo do tej pory myślałem, że to znowu Kołodziejczak namieszał gdzieś za plecami.
A to wszystko była jednak wina Bazyliszka.

Offline xanar

« Odpowiedź #956 dnia: Cz, 04 Maj 2023, 08:29:21 »
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline michał81

« Odpowiedź #957 dnia: Pt, 12 Maj 2023, 09:43:40 »

https://www.empik.com/marvel-origins-tom-9,p1360008112,prasa-p

No i po co mi te kody, kiedy wystarczy chwilę poczekać i kupić taniej online.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #958 dnia: Pt, 12 Maj 2023, 09:51:05 »
Aaaaa - straciłem 2.50 zł. Nigdy nie podniosę się po tej stracie finansowej. :) Przy poprzednim tomie była zniżka tylko 5 zł, dlatego teraz od razu kupiłem z kuponem. Przy 10 tomie może poczekam w takim razie, jeśli w Empiku wracają do zniżek na 12.50 zł. I się zdecyduj, czy kupujesz w tym Empiku, czy nie? Bo ostatnio na nich tylko najeżdżasz, bo sam masz daleko i to jest skandal.
« Ostatnia zmiana: Pt, 12 Maj 2023, 10:14:57 wysłana przez Bazyliszek »

Offline HugoL3

« Odpowiedź #959 dnia: Pt, 12 Maj 2023, 10:11:53 »
Aaaaa - straciłem 2.50 zł. Nigdy nie podniosę się po tej stracie finansowej. :) Przy poprzednim tomie była zniżka tylko 5 zł, dlatego teraz od razu kupiłem z kuponem. I się zdecyduj, czy kupujesz w tym Empiku, czy nie? Bo ostatnio na nich tylko najeżdżasz, bo sam masz daleko i to jest skandal.

No ma daleko, dlatego zamawia online.