Czyli teraz każdy tom DC od Hachette będzie nowym materiałem, bo jest tam inne tłumaczenie? No jednak nie. To jest cały czas ten sam komiks.
Jakie teorie spiskowe? Dziwnym trafem w teście naklejki nie dali. Nagle wydali kolekcje i pojawia się naklejka. Jeśli jest tak jak piszesz to na 4 pierwszych tomach tej naklejki nie powinno być, bo POWTÓRZYLI MATERIAŁ z testu. Czyli jak w kolejnym tomie Spider-man będzie naklejka to znaczy, że będzie też nowy materiał? Nie, bo wyszedł w Mandragorze wcześniej. Następny, który nagina rzeczywistość. Przeanalizuj co napisałeś, bo obecnie sam zaczynasz sobie przeczyć.
Naginam zasady pisania czegoś, co jest dublem, bo nikt nie napisał, czym to właściwie jest:
- nie mam poprzedniego wydania - czyli tego tez nie muszę?
- powtarza się jeden zeszyt - czyli tego tez nie muszę?
- są nowe dodatki - czyli tego tez nie muszę?
- jest inne tłumaczenie - czyli tego tez nie muszę?
- jest nowy papier - czyli tego tez nie muszę?
- nie mam tomu testowego - czyli tego tez nie muszę?
- jest pokolorowane zamiast czarno-białego i odwrotnie - czyli tego tez nie muszę?
Pojęcie "dubel" to jest dopiero bubel i wprowadzania zamieszania. Nowa zawartość, to nowa zawartość i nic więcej. Hachette cały czas coś poprawia w kolekcji, czyta to forum, czego chcieć więcej?
Nadal nie odpisałeś na "PS Z tego co widziałem w wątku kolekcji Bazyla, sam kupujesz tę kolekcję. Wspierasz "wroga"?"