Autor Wątek: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce  (Przeczytany 244959 razy)

Offline Bazyliszek

Odp: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce
« Odpowiedź #1680 dnia: Cz, 09 Październik 2025, 09:04:45 »
Bo po przedłużeniu i tak by poszli dalej. Ja kupuję teraz 90% tomów, bo przecież nie będę kupował dubli po samym Hachette z WKKM jeszcze raz. Aż tyle kasy na komiksy nie mam. Ile jest takich osób jak ja? Widocznie za mało, skoro na dzień dzisiejszy raczej nie będzie przedłużenia MO. A skoro nie będzie, ten kto by chciał więcej tego starego Dr Strange'a niż wyszło w WKKM, może go mieć po polsku, tylko w wydaniu Egmontu.

Online Saruman

« Odpowiedź #1681 dnia: Cz, 09 Październik 2025, 10:55:18 »
Z tego co patrzę kolejny tom kolekcji, Fantastyczna Czwórka 15, będzie bogaty w wątki kosmiczne i zadebiutują dwie znane postacie - Adam Warlock i Ronan. Jest na co czekać. :)

Offline Pestak

« Odpowiedź #1682 dnia: Cz, 09 Październik 2025, 13:44:22 »
Bo po przedłużeniu i tak by poszli dalej. Ja kupuję teraz 90% tomów, bo przecież nie będę kupował dubli po samym Hachette z WKKM jeszcze raz. Aż tyle kasy na komiksy nie mam. Ile jest takich osób jak ja? Widocznie za mało, skoro na dzień dzisiejszy raczej nie będzie przedłużenia MO. A skoro nie będzie, ten kto by chciał więcej tego starego Dr Strange'a niż wyszło w WKKM, może go mieć po polsku, tylko w wydaniu Egmontu.

Ja z kolei kupuję jakieś 110 % tomów , więc nas dwóch daje już 2x100% :)

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #1683 dnia: Cz, 09 Październik 2025, 16:36:08 »
Do którego zeszytu zdążą dociągnąć X-men? Mam nadzieję, że do 49 włącznie przynajmniej, bo dalej to już WKKM ogarnęła.

Online Crono

« Odpowiedź #1684 dnia: Cz, 09 Październik 2025, 16:54:09 »
Do zeszytu #40 dociągną, który powinien wyjść w 81 tomie kolekcji (X-men tom 8 ). Niestety, będzie dziura z WKKM 🙁

Online Saruman

« Odpowiedź #1685 dnia: Pn, 17 Listopad 2025, 11:11:21 »

Dwie siódemki do kolekcji. :)

Offline Jeez

« Odpowiedź #1686 dnia: Wt, 18 Listopad 2025, 09:41:18 »
Jest w zapowiedziach kolejnych tomów następny Spider-Man?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1687 dnia: Wt, 18 Listopad 2025, 10:37:20 »
@UP
Tak. Wyjdzie w tomie 79. Polecam rozpiskę z Blogu 8azyliszka. Został już tylko ostatni, niecały rok i 25 numerów do końca polskiej edycji.

W tym numerze X-Men powraca Władca Murów. Nice. Nie zwróciłem na to wcześniej uwagi, bo nie kupiłem ostatniego Daredevila.