Autor Wątek: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce  (Przeczytany 121695 razy)

Offline HugoL3

Odp: Marvel Origins - Kolekcja kolekcja w Polsce
« Odpowiedź #1185 dnia: Pt, 10 Listopad 2023, 15:15:15 »
Piszcie tu czy macie, mogę się przejść po swoich kioskach/empikach i Wam kupić i wysłać.

Offline OokamiG

« Odpowiedź #1186 dnia: Pt, 10 Listopad 2023, 15:55:40 »
No u mnie w empiku zamówienie ostatniego tomu jest nadal w realizacji.  Może się coś jeszcze ruszy. Jeśli nie, to gdzie polecacie szukać tomików w sieci?

Offline Enceladus

« Odpowiedź #1187 dnia: Pt, 10 Listopad 2023, 16:12:27 »
Zamawiam poprzez sklepik osiedlowy - zawsze na mnie czeka, w tym tygodniu dostałem od nich wiadomość, że mają tam poślizg (wyszły 2 dni) - wczoraj mogłem już odebrać. Może to był problem globalny?

Offline HugoL3

« Odpowiedź #1188 dnia: Pt, 10 Listopad 2023, 16:56:34 »
U mnie niestety byli tylko Batman All Star, Ptaki Nocy oraz Avengers tom 2

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1189 dnia: Pt, 10 Listopad 2023, 17:32:15 »
Zamawiam poprzez sklepik osiedlowy - zawsze na mnie czeka, w tym tygodniu dostałem od nich wiadomość, że mają tam poślizg (wyszły 2 dni) - wczoraj mogłem już odebrać. Może to był problem globalny?

Czasem się tak zdarza.
Dwa razy tak miałem z kolekcję Bohaterowie i Złoczyńcy.
Po prosu w środę nie dotarła prasa do kiosku i trzeba było czekać kilka dni.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline frosty24

« Odpowiedź #1190 dnia: So, 11 Listopad 2023, 09:39:33 »
No u mnie w empiku zamówienie ostatniego tomu jest nadal w realizacji.  Może się coś jeszcze ruszy. Jeśli nie, to gdzie polecacie szukać tomików w sieci?

Miałem podobnie, anulowałem w empiku i zamówiłem na Gildii w czwartek, w piątek już miałem w paczkomacie.

Offline HugoL3

« Odpowiedź #1191 dnia: Wt, 14 Listopad 2023, 20:40:39 »
Warszawa, Galeria Wileńska.
W Rileyu mieli 2 sztuki Amazing Spider-mana 4 a w Empiku Hulka, chyba 2.
Jakby komuś dalej brakowało to piszcie, mogę pomóc.

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #1192 dnia: Wt, 05 Grudzień 2023, 21:15:38 »
O kurde! Ale pikseloza dzisiaj na koniec tomu.

Offline Crono

« Odpowiedź #1193 dnia: Śr, 06 Grudzień 2023, 08:17:51 »
O kurde! Ale pikseloza dzisiaj na koniec tomu.
Pokaż 🙂

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #1194 dnia: Śr, 06 Grudzień 2023, 22:44:02 »

Offline Crono

« Odpowiedź #1195 dnia: Cz, 07 Grudzień 2023, 08:04:53 »
Odebrałem dzisiaj z rana nowego pająka i na szybko przejrzałem komiks. Faktycznie, ostatnia strona to straszna pikseloza, ale gorszą jakość widać na wszystkich materiałach dodatkowych. Dobrze że strony z komiksem wyglądają ok.

Online Bazyliszek

« Odpowiedź #1196 dnia: Cz, 07 Grudzień 2023, 14:33:15 »
Niestety ta pikseloza to duża wtopa i minus dla Kolekcji. Nie wiem jaki grafik to składał i akceptował tak wybijające zęby piksele na zapowiedziach.

He, he, he za to plusem jest wspomnienie o założeniu fanklubu Marvela i nagraniu tej płyty z głosami redakcji. Pamiętam dokładnie fragment z "Niezwykłej historii Marvel Comics" jak artyści klęli na Stana Lee, który zaciągnął ich na jej nagrywanie. Dla redaktora naczelnego wszystko zawsze łatwe i proste, a załoga musi znosić jego fanaberie.

Offline michał81

« Odpowiedź #1197 dnia: Cz, 07 Grudzień 2023, 14:50:25 »
He, he, he za to plusem jest wspomnienie o założeniu fanklubu Marvela i nagraniu tej płyty z głosami redakcji. Pamiętam dokładnie fragment z "Niezwykłej historii Marvel Comics" jak artyści klęli na Stana Lee, który zaciągnął ich na jej nagrywanie. Dla redaktora naczelnego wszystko zawsze łatwe i proste, a załoga musi znosić jego fanaberie.
Dziwię się że nie marudzisz że te materiały dodatkowe to dubel z książki, którą masz, wg twojej pokręconej logiki powinni to wyciąć i wydać oddzielnie.

Offline SawiK

« Odpowiedź #1198 dnia: Cz, 07 Grudzień 2023, 14:53:32 »
Dzień bez wtony dniem straconym w Hachette i jak widać nic się nie zmienia w tej kwestii 😵‍💫 Standard się nie tyle co utrzymuje, a zaskakuje kolejnymi fuszerkami. Oj Hachette Hachette, 4komiksow miesięcznie nie ogarniasz 😱

Online Bazyliszek

« Odpowiedź #1199 dnia: Cz, 07 Grudzień 2023, 15:48:13 »
Przynajmniej nie wydrukowali dwóch tych samych stron, zamiast prawidłowych. Albo nie porobili błędów na okładce jak na Sprawiedliwości. Ale oczywiście - wtopa jest i piszę o tym, żeby Hachette się ogarnęło i zapanowało nad procesem produkcji.

@michał81 pisze jak zwykle tylko po to, żeby się przywalić bez sensu. Panini wspomniało o tej płycie w jednym zdaniu. A ja sobie przypomniałem jak to naprawdę było opisane w Historii Marvela i że nie było tak wesoło jak nazwa fanklubu by na to wskazywała