tak. to pokaż mi proszę odpowiedź na moje pytanie gdzieś na forum.jest jedna osoba która napisała "recenzje" i jej sie uncanny avengers podobało i druga osoba, która chciała sprzedać i jej sie nie udało i jedna chronologia. ja rozumiem, że każdy ma gorszy dzień, ale jak nie chcesz pomóc, odpowiedzieć czy śledzić jakiegoś tematu to nie musisz tego robić, bo są osoby, które chcą pomóc mniej doświadczonemu/ogarniętemu koledze. Pozdrawiam 
No i zawsze tak będzie, że jednemu będzie się podobać a drugiemu nie a trzeciemu może średnio.
Trzeba wziąć przeczytać samemu i się okaże czy ci się podoba czy nie.
Moim zdaniem to:
W Uuncanny Avengers to najlepsze są tie-in do Axis.
Jeżeli masz autora, który pisze parę serii to najlepiej czytać wszystkie bo w pewnym momencie one się crossują - Guardians of the Galaxy/ All-New X-Men / Uncanny X-Men, mi to się podobało, ale większość ci napisze, że to syf jest i ostatniego crossa nie wydali u nas bo pewnie sprzedaż siadła pod koniec
Wolverine i X-men jest bardzo dobre, ale u nas to wydali to od środka, także nie wiem czy jest sens się za to brać.
Zasada jest taka, że u nas wydaje się coś co jest dobre, albo to co się sprzedaje.