Czemu tu ktoś pisał że to nie są rysunki Dell' Otto, jak to są jego rysunki? Werther Dell'Ethera (myślałem, że to Argentyńczyk

) tuszuje i pomaga. Ale styl Dell'Otta dominuje. Strona graficzna jest naprawdę ładna.
Historia to znowu doklejanie przeszłości, ale może być. Szkoda, że nie dostaniemy Spider-Man Annual 5 w Marvel Origins, bo on jest dopiero w tomie 113, który w Polsce nie wyjdzie. Jest tam też pierwsza polska okładka Spider-Mana TM Semic.

Za to ten Annual jest w zawartości Epika o Starożytnej Tabliczce, który polski Egmont zapowiedział na 2026. Czyli nieźle jak w końcu wyjdzie.
Inna rzecz, że nie dostaliśmy po polsku Pająka Zdarskiego, który leciał jednocześnie z ANAD Marvel. Ja doceniam, że wydano Spider-Man/Deadpool, ale współczesnego Spectacular Spider-Mana też bym chciał a nie tylko samo ASM. Zamiast wydawać cienkie trejdy, nasz wydawca mógł to grupować, a zwolnione miejsce wykorzystać na serie boczne. Dobrze, że Hachette wydało Sprawy Rodzinne, ale ja chciałbym więcej Pająka.