bambosz32 i 1 Gość przegląda ten wątek.
Powiem Ci, że po takim wpisie, to każdy Wydawca, z którym masz jakąkolwiek współpracę, powinien Ci zasadzić solidnego kopa (w przenośni). To jest dosłownie najgorsza rzecz, którą ktoś kreujący się na influencera - czyli osobę mającą mieć wpływ na kształtowanie rynku, że tak tylko przypomnę - może napisać. To jest case przećwiczony nie wiem ile razy za oceanem (np. Kelly Sue DeConnick) w wielu branżach. Nie podoba się, to nie kupujcie. Z dopiskiem "serio". Pozdrawiam wszystkich Wydawców, którzy przesyłają darmowe komiksy do takich influencerów. Tylko potem nie lamentujcie, że po miesiącu od premiery się nie sprzedaje. Macie bardzo wiarygodnych ambasadorów Waszych marek.
A masz umowę kupna-sprzedaży określająca normy wykonania wymaganych parametrów?
Wydaje mi się, że ktoś mu przejął konto, wnioskuję po tym co wypisuje od kilku postów.
Tego nie wiem, ale powyższe plus ta wrzutka o łagodzeniu nastrojów mówią dla mnie jasno, czego się tam można spodziewać: grzeczniutko, dużo lania wody i mało własnego zdania.
Wątpię, zobacz sobie co pisał w temacie Muchy przy okazji ostatniej "afery" z Ghost Riderem.
I po taniosci, na nedznym papierze, w czerni i bieli, wciskajac malolatom kit, ze "tak mialo byc w oryginale i oni uznali taka decyzje za sluszna".
Do osób które kupowały 4 tom który ma premierę dziś - też wam nie chciała wejść zniżka z Empik Premium? Cena niby 54zł więc powyżej 50zł, a kupon niestety nie wszedł. Dziwne bo na stronie kolekcja jest w kategorii książki, więc zniżka powinna wejść...