Tymczasem w regularnym Marvelu mamy Marvel Now białe grzbiety i Marvel Now 2.0. czarne grzbiety czysto i estetycznie. Możesz sobie poukładać chronologicznie, seriami, czasem wydania i oczy nie bolą.
Taaa, wstaw zatem pomiędzy Jessice Jones aby było chronologicznie bo jest ona z Marvel Now i nawet już teraz z Marvel Now 2.0.
Moja uwaga dotyczy tylko Tajnego Imperium. Nikt nie wie jak komiks przetrwa próbę czasu. Mając w pamięci wylatujące Hellblazer oraz Baśnie z okładek to mam obawy. Druga sprawa, co już było podawane kiedyś Egmont tłumaczył że na obecną chwilę nie da rady drukować tak grubych komiksów jak Omnibusy, ale cały czas idzie w coraz grubsze SC. To ja już sam nie wiem czy nie da rady, czy da radę, czy te SC czasem się jednak nie rozlecą ze względu właśnie na grubość.
A może dobrą opcją było by wydawanie Marvel Limited wspomnianych przez mnie przed chwilą omnibusów. Cena i tak będzie wysoka i raczej popyt też nie taki duży. Zresztą ci Przedwieczni to jest właśnie taki omnibus tylko w większym formacie.