(...)wydają komiksy, które nas nie interesują a nie wydają tych, które chcielibyśmy kupować.
(...)wydają takie coś(...)
...
"Takie coś" jak Ms. Marvel mnie także w żaden sposób nie interesuje, nie wiem jaki jest poziom tych komiksów itd.. Co wiem - niejednokrotnie widziałem zapytania (nie tylko w internecie, także do sprzedawców bezpośrednio) w rodzaju "co polecisz dla nastolatki", "poproszę dobry komiks dla dziecka" (w domyśle dziecko zainteresowane superhero oczywiście) i odpowiedź to często Wolverine, Deadpool czy właśnie Ms. Marvel.
Te trzy kropki na początku oznaczały, że komentować cytowanego u góry podejścia nie chcę, ale... Już niejednokrotnie było mówione, że największe polskie forum komiksowe (tutaj) nie jest żadnym wyznacznikiem (wyznacznikiem tego co się sprzedaje itp., przynajmniej nie w przypadku dużych i średnich wydawnictw), nawet facebook takim wyznacznikiem nie jest (z tym że tam jest większy odsetek "komiksiarzy" niż tutaj).
Nie przechodźmy proszę do ekstremów, lubię czytać forum dopóki zachowana jest równowaga (racjonalność kontra... "nieracjonalność")

Wiem pewnie żartujesz trochę @death_bird, ale bez przesady
Edit: Przy okazji - były "przecieki", że kolejny Limited będzie z Wolverinem, z tym że ten zapowiedziany Havok/Wolverine (ten sam był hintowany) będzie w standardowej linii wydany chyba. Ktoś śledził i może wyklarować?