Autor Wątek: Magazyn Marvel Komiks  (Przeczytany 46432 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: Magazyn Marvel Komiks
« Odpowiedź #165 dnia: So, 17 Sierpień 2019, 21:00:06 »
@UP
To prawda, ale większą część 2 numeru stanowią właśnie solowe przygody Spider-Mana i jego zmagania z Bulseye'm PG-13. I to się czytało naprawdę dobrze. Drugi numer wyszedł lepiej od pierwszego. Ale skoro magazyn przechodzi z miesięcznika na tryb dwumiesieczny, to znowu w Egmoncie coś nie pykło. Zobaczymy czy wyjdzie więcej numerów niż w 2008-09.

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #166 dnia: So, 17 Sierpień 2019, 21:27:53 »
@UP
To prawda, ale większą część 2 numeru stanowią właśnie solowe przygody Spider-Mana i jego zmagania z Bulseye'm PG-13. I to się czytało naprawdę dobrze. Drugi numer wyszedł lepiej od pierwszego. Ale skoro magazyn przechodzi z miesięcznika na tryb dwumiesieczny, to znowu w Egmoncie coś nie pykło. Zobaczymy czy wyjdzie więcej numerów niż w 2008-09.

No i może się czepiam, ale jakby wówczas widniała nazwa "Spider-man komiks" cos czuję, ze sprzedaż byłaby lepsza ;)
Wiem, że też ciężko dogodzić fanom tak ogólnie, jedni lubią Pająka inni X-menów a jeszcze inni Daredevila.. ale jednak uważam, że taki powrót do korzeni, jak za czasów TM-Semica byłby lepszy.
Lecz także odzywa się mój niedosyt na historie Pajączka i tak się czepiam.. :P No ale poczekamy, zobaczymy :)

Offline parsom

« Odpowiedź #167 dnia: So, 17 Sierpień 2019, 23:20:00 »
Dla mnie, nawet starszego odbiorcy byłby to lepszy i bardziej zachęcający temat do kupna i zbierania.

Ale to zdaje się dla dzieci miało być...

Online misiokles

« Odpowiedź #168 dnia: So, 17 Sierpień 2019, 23:22:18 »
Ale targetem Marvel Komiksu nie są ludzie z nostalgią do TM-Semica, tylko dzieciaki nieobciążone w ogóle komiksami, znające superbohaterów z filmów, koszulek czy innych gadżetów. Egmont wydając ten magazyn nie wydał go kosztem jakiś innych tytułów - po prostu rozszerzył ofertę próbując zapełnić ową niszę.

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #169 dnia: So, 17 Sierpień 2019, 23:42:13 »
Tak, wiem. Odniosłem się do tego zwyczajnie w sposób co ja o tym myślę, ogólnie. I tak jak napisałem, mimo iż panuje jakaś moda na Avengers bo filmy i tak dalej.. myślę, że sprzedawał by się jednak lepiej jakby był konkretny tytuł :)
Chociaż co ja tam wiem o współczesnych dzieciakach.. może i tak ma być jak jest.
Niech to będzie tylko moje zdanie :)

Offline Adolf

« Odpowiedź #170 dnia: Pn, 19 Sierpień 2019, 06:08:59 »
Tak, wiem. Odniosłem się do tego zwyczajnie w sposób co ja o tym myślę, ogólnie. I tak jak napisałem, mimo iż panuje jakaś moda na Avengers bo filmy i tak dalej.. myślę, że sprzedawał by się jednak lepiej jakby był konkretny tytuł :)
Chociaż co ja tam wiem o współczesnych dzieciakach.. może i tak ma być jak jest.
Niech to będzie tylko moje zdanie :)

Podobno w tym tygodniu się pojawi zapowiedź kolekcji Spider-Mana. To jest odpowiedni produkt dla naszej grupy wiekowej. Marvel Komiks to dla Masówkarzy i to takich nieletnich. Powrócą czasy znane z Tm-Semic, a nawet kolekcja je bardziej pogłębi.

Offline wonap

« Odpowiedź #171 dnia: Pn, 19 Sierpień 2019, 09:08:24 »
jak powróci jak się okazuje, że nawet jeden tytuł się nie sprzedaje;)

Offline Tymon Nadany

« Odpowiedź #172 dnia: Pn, 19 Sierpień 2019, 12:37:20 »
@UP
To prawda, ale większą część 2 numeru stanowią właśnie solowe przygody Spider-Mana i jego zmagania z Bulseye'm PG-13.
Nie kupuję tej serii komiksów ale coś czuję ze naginasz tym stwierdzeniem prawdę. Aby było  pg 13 muszą padać trupy bezkrawawo ale jednak  i wątpie aby choć jedna ofiara padła w komiksie dla dzieci   ale jednak, prędzej miałeś na myśli kategorię pg.

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #173 dnia: Pn, 19 Sierpień 2019, 15:56:58 »
Podobno w tym tygodniu się pojawi zapowiedź kolekcji Spider-Mana. To jest odpowiedni produkt dla naszej grupy wiekowej. Marvel Komiks to dla Masówkarzy i to takich nieletnich. Powrócą czasy znane z Tm-Semic, a nawet kolekcja je bardziej pogłębi.

Tak wiem, na tą kolekcję czekam niesamowicie :)

Offline Pocztar

« Odpowiedź #174 dnia: Wt, 20 Sierpień 2019, 11:42:51 »
Dziś drugi numer zszedł z kiosków a trzeci... do nich nie przyszedł :)
Ciekawe czy obsuwa czy już się wykrzaczyło.

Offline Voitas

« Odpowiedź #175 dnia: Wt, 20 Sierpień 2019, 12:00:26 »
Może poczekaj do środy z sianiem plotek, bo z tego co pamiętam to w środy to wychodzi.

Offline wonap

« Odpowiedź #176 dnia: Wt, 20 Sierpień 2019, 12:09:40 »

Offline Voitas

« Odpowiedź #177 dnia: Wt, 20 Sierpień 2019, 12:12:49 »
Egmont się nie zna :)

Offline Voitas

« Odpowiedź #178 dnia: Wt, 20 Sierpień 2019, 12:14:02 »

Offline glutamiluta