Autor Wątek: Magazyn Marvel Komiks  (Przeczytany 46210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

sum41

• Gość
Odp: Magazyn Marvel Komiks
« Odpowiedź #90 dnia: Śr, 19 Czerwiec 2019, 21:31:30 »
3 tomiki tylko maja byc?

Offline eridraven

« Odpowiedź #91 dnia: Śr, 19 Czerwiec 2019, 21:33:48 »
Za stary jestem na takie numery. Jak syn nie polubi, nie będzie na mnie zysków...
Komiks to tylko hobby

Piszę sobie na blogu: Comixxy

Offline bogi1

« Odpowiedź #92 dnia: Śr, 19 Czerwiec 2019, 21:34:24 »
3 tomiki tylko maja byc?

Nie. Co miesiąc będzie wychodzić. A ile to nie wiem. Ktoś tu obliczył, że 14 chyba ale potem może Egmont wejść w te komiksy co IDW wydaje z bohaterami marvela dla dzieciaków

Ja tam biorę. Dycha z groszami to nie duży wydatek
« Ostatnia zmiana: Śr, 19 Czerwiec 2019, 21:38:38 wysłana przez bogi1 »

JanT

• Gość
« Odpowiedź #93 dnia: Śr, 19 Czerwiec 2019, 21:53:52 »
Ktoś tu obliczył, że 14
Bzdura :) Zeszytów jest na dobre kilkadziesiąt tomów.

Przeczytałem i dla mnie najlepsze 2 pierwsze zeszyty. W Spider-Manie vol.2 widać że coś tam było wcześniej. Nie wiem czy polecam dorosłym  ;D Można sprawdzić samemu w kiosku/empiku bo nie foliowane  ;)
« Ostatnia zmiana: Śr, 19 Czerwiec 2019, 22:00:18 wysłana przez JanT »

John

• Gość
« Odpowiedź #94 dnia: Śr, 19 Czerwiec 2019, 23:29:50 »
Słaba sprawa że Pająka zaczynają od Vol. 2, skoro Vol. 1 nigdy nie wydali w całości przy poprzednim podejściu.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Cz, 20 Czerwiec 2019, 08:28:10 »
Może później wrócą do niego od początku.

Offline komixpmi

« Odpowiedź #96 dnia: Cz, 20 Czerwiec 2019, 21:48:06 »
Podpowiedzcie mi moi drodzy,czy ktoś z Was kupił może to cudo w Kolporterze,bo zamierzam jutro tam wyruszyć na łowy ?W mojej małej miejscowości znajdują się także dwa kioski - czy tam także jest szansa na zakup pierwszego numeru ?

John

• Gość
« Odpowiedź #97 dnia: Cz, 20 Czerwiec 2019, 22:56:57 »
Wątpie żeby w mojej wiosce było dostępne. Chociaż kolekcje jakoś trafiały, żeby potem wracać do zwrotów. Taki magazyn to jednak coś pomiędzy WKKM/SBM a gazetką o Spider-Manie z plastikowym pistoletem (widziałem, że nadal takie wychodzą) z przechyleniem bardziej w stronę plastikowego pistoletu, więc łudzę się że gdzieś dorwę. Jutro będzie rundka po miasteczku, może gdzieś znajdę. Żeby tylko upału nie było, bo ten magazyn nie jest wart litrów potu... akurat pechowo trafiłem z datą, parę dni temu byłem w większym mieście by obejrzeć X-Men: Dark Phoenix (w miasteczku w którym mieszkam chwilowo, filmy trafiają do miejscowego kina z opóźnieniem, do tego tylko te najgłośniejsze) to mógłbym od razu kupić w 20 różnych miejscach... Egmont znów nam pluje w twarz, co nie Bazyli?

Offline komixpmi

« Odpowiedź #98 dnia: Pt, 21 Czerwiec 2019, 18:09:39 »
Zgodnie z zapowiedzią ruszyłem od rana po zakup numeru pierwszego MARVEL KOMIKS.Pierwsze w kolejności w mojej małej miejscowości są dwa kioski.Niestety w żadnym z kiosków nie uświadczyłem tego komiksu,a na domiar złego panie kioskarki oderwane od swoich prywatnych zajęć,były bardzo zbulwersowane,o co ja je wypytuję.Komiks udało mi się natomiast zakupić w Kolporterze - ekspedientka zapytana o ten magazyn śmiało ruszyła do półki i z miłym uśmiechem mi go podała (na półce zostały jeszcze dwa egzemplarze). Zatem  poszukując dziś tego albumu doświadczyłem zgoła odmiennych zachowań pań sprzedających w kioskach i w Kolporterze.Upały od samego rana straszne,więc jeśli ktoś także rusza na kilku kilometrowe poszukiwanie tego komiksu ,to polecam zaopatrzyć się w małą buteleczkę wody.MOJE ŁOWY UDANE !!!

Itachi

• Gość
« Odpowiedź #99 dnia: Pt, 21 Czerwiec 2019, 18:17:43 »
A u mnie pupa blada, kolportery ruchy nie miały. A empik w centrum miasta miał awarię techniczną i był zamknięty :o

John

• Gość
« Odpowiedź #100 dnia: Pt, 21 Czerwiec 2019, 18:22:21 »
Ja kupiłem za pierwszym podejściem. Było sporo w saloniku prasowym Netto. Za tydzień się tam przejdę zobaczyć czy zeszła choć połowa, bo kolekcje na mojej wiosce zawsze trafiały do zwrotu. Ale już sobie wyjaśniliśmy czemu to ma szansę się przebić. Dzisiaj wieczorem spiszę swoje wrażenia z lektury, zmęczony jestem to komiks dla 8 latków nada się dla takiego prymitywa jak ja Ale powiem to znowu, jestem zawiedziony że Pająk leci od Vol. 2. Komixpi co to za księżniczki w kioskach u Ciebie pracują? Skandal.

Online Bazyliszek

« Odpowiedź #101 dnia: Pt, 21 Czerwiec 2019, 23:27:11 »
Dziś byłem w Galerii handlowej i obok Empiku jest tam salonik Kolportera. I Marvel Comics był tam na widoku. Czyli są.

A co do kioskarzy. Przychodzą do nich ludzie i ciągle czegoś chcą, przez co ci nie mogą spokojnie pracować. Może trochę kultury i zrozumienia szanowni kupujący? :)
« Ostatnia zmiana: Pt, 21 Czerwiec 2019, 23:29:37 wysłana przez Bazyliszek »

John

• Gość
« Odpowiedź #102 dnia: Pt, 21 Czerwiec 2019, 23:52:01 »
Przecież ich praca polega na obsługiwaniu "ludzi którzy ciągle coś chcą".

Offline LordDisneyland

« Odpowiedź #103 dnia: So, 22 Czerwiec 2019, 04:28:02 »
Idę i ja jutro w Ruchu sprawdzić. Może będą do pisma kubki dodawać?
,, - Eeeeech.''

John

• Gość
« Odpowiedź #104 dnia: Nd, 23 Czerwiec 2019, 21:53:20 »
Jakość tego papieru jest jak z gazetek za 2zl dla pań domu.