Autor Wątek: Kolekcja Superbohaterowie Marvela  (Przeczytany 389856 razy)

Offline Bazyliszek

Odp: Kolekcja Superbohaterowie Marvela
« Odpowiedź #465 dnia: Wt, 24 Wrzesień 2019, 20:03:22 »
No dokładnie u mnie chyba ciągle ten przypadek jest - w ogóle z poczty nie zabiera, bo po co. Zostawił list z banku, awizo i tyle go widzieli. :/ Pocztę teraz mam naprawdę blisko - ledwo 2 ulice dalej, ale co z tego skoro jest czynna do 15.00? A ja zwykle pracuje do 16.00...

sum41

• Gość
« Odpowiedź #466 dnia: Wt, 24 Wrzesień 2019, 20:03:54 »
U mnie na wiosce widze ze ameryka bo jezdzi autem i dostawa zawsze do domu, nigdy niemialem awizo 😀

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #467 dnia: Wt, 24 Wrzesień 2019, 20:11:51 »
No taaaa - u mnie w domu rodzinnym pod Zamościem też zawsze prenumerkę SBM dostarczał do domu. Oczywiście. Ale w mieście to straszne są usługi publiczne. Oczywiście zdaję sobie sprawę z przepracowania, niedofinansowania i ogromu pracy. Ale i tak mnie to wkurza, gdy jest ktoś w mieszkaniu, a mimo to zastaje awizo w skrzynce. Mnie piorun strzela bo potem godziny otwarcia poczty są takie jakie są.

Offline jotkwadrat

« Odpowiedź #468 dnia: Wt, 24 Wrzesień 2019, 23:09:28 »
Niektórzy radzą takiego listonosza natrzaskać po twarzy. Jak zgłosi sprawę na policję pokazujesz awizo, że nie było Cię w domu :)
(uwaga, sarkazm!)

Offline xanar

« Odpowiedź #469 dnia: Wt, 24 Wrzesień 2019, 23:22:27 »
Nie wiem czy to nie dalsze walki TK z kolekcjami, tym razem ataki na Pocztę Polską.
Twój komiks jest lepszy niż mój

JanT

• Gość
« Odpowiedź #470 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 07:44:42 »
Anion sobie przetłumaczył New Mutants :)

Offline erol

« Odpowiedź #471 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 08:03:58 »
Na stronie empiku jest już nowy tom, kupujcie bo pewnie niedługo nie będzie  ;)

Offline laf

« Odpowiedź #472 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 08:16:01 »
Na stronie empiku jest już nowy tom, kupujcie bo pewnie niedługo nie będzie  ;)
Wprawdzie osobiście jestem bardzo zainteresowany tym tomem (i będzie to pierwszy zakupiony tom od Młodych Avengers czyli 58. numeru), ale jeśli go nie dostanę w swoje łapki, to tragedii nie będzie. Tak więc z zakupem jakoś bardzo spieszyć się nie będę. Ale ze swojej strony bardzo go wszystkim polecam.

Offline xanar

« Odpowiedź #473 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 08:25:47 »
Jak w Ameryce Epica z The Demon Bear Saga wypuścili to przez miesiąc nakład się wyprzedał, teraz chyba dodruk się pojawił.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #474 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 08:28:32 »
Dorwałem NM. Ależ ładnie to wygląda. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystkim podejdzie warstwa plastyczna tego albumu. Ja jednak jestem wprost zachwycony. Do tego nie tylko pracami Billa Sienkiewicza (bo w tym przypadku zachwyt to zwykły truizm) ale także opowieścią zilustrowaną przez skądinąd dobrze znanego Boba McLeoda. Na swój sposób urokliwie prezentowała się owa estetyka Marvela przewidziana dla tzw. powieści graficznych tamtego okresu. Krótko pisząc: jest dobrze. Fabularnie spodziewam się również mnóstwa dobrości.

A tymczasem (a przy tym pozostając w temacie) wpadłem na poniższe info:

https://www.newsarama.com/47066-chris-claremont-new-mutants-war-children-interview.html?fbclid=IwAR25z8Zd3WtUCboB0zQemzMN1wjFycY1v1EjUf2tzj0-DYMd14rVhE1QsBs

Offline Antari

« Odpowiedź #475 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 09:27:46 »
No nareszcie wyczekiwane New Mutants. Tom oczywiście już zamówiony w Empiku. Nie ma na co czekać. Teraz już tylko na prezentację Mateusza  ;D

Offline bogi1

« Odpowiedź #476 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 10:49:02 »
Teraz już tylko na prezentację Mateusza

To w między czasie zerknij na ''prezentację'' Konrada  ;) ;)
https://www.instagram.com/p/B209CS8ouGx/

sum41

• Gość
« Odpowiedź #477 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 14:44:26 »
Szkoda że piękne rysunki Boba musiał zastąpić Sienkiewicz z tymi ...

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #478 dnia: Śr, 25 Wrzesień 2019, 20:21:33 »
Ja czekam mocniej na New Warriors, ale z tym tomem chętnie się zapoznam jak prenumerata za miesiąc przyjdzie.

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami