Autor Wątek: Kolekcja Superbohaterowie Marvela  (Przeczytany 389673 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bazyliszek

Odp: Kolekcja Superbohaterowie Marvela
« Odpowiedź #1800 dnia: Pn, 06 Wrzesień 2021, 22:23:11 »
Słabo z tą kolekcją. W żadnym kiosku w Warszawie nie znalazłem drugiego tomu przez te 2 tygodnie. Jeszcze dzisiaj sprawdziłem w 7-8. Nigdzie nie przyszedł.

No serio to gdzie ty chodziłeś? Zdecydowana większość Empików Dooma miała. Arkadia, Wola Park, Mokotów, Galeria Północna. Byłem, widziałem, zdjęcie wrzuciłem.

Offline andy13

« Odpowiedź #1801 dnia: Pn, 06 Wrzesień 2021, 22:38:41 »
No serio to gdzie ty chodziłeś? Zdecydowana większość Empików Dooma miała. Arkadia, Wola Park, Mokotów, Galeria Północna. Byłem, widziałem, zdjęcie wrzuciłem.
Tak jak pisałem wcześniej - poza empikami. W innych sieciach NIGDZIE nie było, gdzie sprawdzałem. A pewnie ze 30 kiosków by się znalazło. Co najmniej. To pierwszy taki numer, którego nigdzie nie ma.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1802 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 11:31:59 »
Jest! Kiosk Ruchu przy metrze Świętokrzyska po drugiej stronie ulicy jak jest Pałac Kultury. Tam zawsze są wszystkie Kolekcje. Poza tym po to jest Empik w Galerii Mokotöw, żebyś nie musiał chodzić do 30 innych kioskòw, żeby tylko ponarzekać. Zrozumiałym to jeszcze jakbyś mieszkał w Bezempikowie, ale tak to zwykłe czepiać tak.

Offline Crono

« Odpowiedź #1803 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 11:39:21 »
Ale wiesz Bazyl, że nie we wszystkich Empikach są kolekcje? Np. Transformers to ciężko gdziekolwiek dostać.

Online SawiK

« Odpowiedź #1804 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 11:59:25 »
W mojej mieścinie nigdzie nie widziałem kolekcji BiZDC. O ile kolekcje marvela były (zwłaszcza na początku) to tej Haczetki nigdzie nie ma. Patrząc co ludzie piszą można wywnioskować ze Haszet przyciął dystrybucję i to już na starcie 🤷‍♂️.

Online SawiK

« Odpowiedź #1805 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 12:03:23 »
Kurde pomyliłem kolekcje 😅 Ale to też dotyczy Marvel złoli także... 😒

Offline Geekboy

« Odpowiedź #1806 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 14:14:53 »
W mojej mieścinie nigdzie nie widziałem kolekcji BiZDC. O ile kolekcje marvela były (zwłaszcza na początku) to tej Haczetki nigdzie nie ma. Patrząc co ludzie piszą można wywnioskować ze Haszet przyciął dystrybucję i to już na starcie 🤷‍♂️.

Podobno zwiększyli nakład Złoczyńców względem Superbohaterowów tylko minikolekcja ma takie wzięcie, że wyprzedaje się ekspresowo.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1807 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 18:44:06 »
Ale wiesz Bazyl, że nie we wszystkich Empikach są kolekcje? Np. Transformers to ciężko gdziekolwiek dostać.

Wykrakałeś. W zamojskim Empiku są tylko BiZDC a Łotrów nie ma, o Transformers nie wspominając.

Offline LukCook

« Odpowiedź #1808 dnia: Wt, 07 Wrzesień 2021, 19:05:22 »
Dzisiaj dostałem pierwszą paczkę z zamówionej prenumeraty złoli. Zgodnie z info z bok - otrzymałem 120 i 121 numer kolekcji, czyli Nightclawler i Red Skull. Wygodniej niż jazda do Empiku bo podobnie w okolicznych salonach z prasą - nie ma.

Offline Pocztar

« Odpowiedź #1809 dnia: Śr, 08 Wrzesień 2021, 13:19:32 »
Kurde, ciekawe skąd te rozbieżności w terminach wysyłek, ja paczkę dostałem 27 sierpnia  :o

Offline Geekboy

« Odpowiedź #1810 dnia: Śr, 08 Wrzesień 2021, 13:34:53 »
Kurde, ciekawe skąd te rozbieżności w terminach wysyłek, ja paczkę dostałem 27 sierpnia  :o

Wszystko zależy od indywidualnej sytuacji danej osoby. Poczynając od daty zamówienia, daty odbioru i terminów wpłat za przesyłki, które mogą przesunąć wysyłki kolejnych.

W przypadku zamówień to osoby mające czystą sytuację w prenumeracie mają pierwszeństwo nad nowymi.

Oczywiście przy nowych kolekcjach działa to inaczej.

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #1812 dnia: Śr, 08 Wrzesień 2021, 16:52:03 »
Magneto to jakaś jedna, spójna historia?

Offline adamarluk

« Odpowiedź #1813 dnia: Śr, 08 Wrzesień 2021, 17:11:29 »
Dobre to?

Offline Arne

« Odpowiedź #1814 dnia: Śr, 08 Wrzesień 2021, 18:05:50 »
Magneto to jakaś jedna, spójna historia?
Tak. W miarę 😉