Dzisiaj udało mi się znaleźć "Silk", Inmedio itp. w okolicy już nie dostają kolekcji, więc sprawdzam Empiki a tam tak samo posucha (w zeszłym tygodniu już [albo w ogóle] nie było w moim najbliższym, dlatego dopiero dzisiaj z innego dalszego, jedyny egzemplarz...)
Dzisiejszy tom (czyli ,,Silk") przekartkowalem i mnie odrzucilo. Moze jednak podejdzie tym, ktorzy dobrze wspominaja ,,Spectacular Spider-Man" publikowany w ,,Dobrym Komiksie", bo to cos w tym stylu.
Faktycznie spodziewałem się tego o czym piszesz @Nawimar III, fanem Ramosa nigdy nie byłem, ale styl z DK względnie lubiłem, taki "elastyczny" był

Niestety Ramos tutaj tylko jeden zeszyt, no i oczywiście względem tego co w DK trochę "inny" rysunek, tu akurat nie zaskoczenie, bo ASM wydał Egmont i tam ten zeszyt jest. Sama seria Silk - na plus że cały pierwszy wolumin w tomiku się znalazł, ale rysunkowo znacznie mniej ciekawie niż Ramos... Może trochę inny styl itp., ale przypomina mi Runaways, który to komiks otworzyłem kiedyś w Empiku i celowo zapomniałem że istnieje