Autor Wątek: Kolekcja Superbohaterowie Marvela  (Przeczytany 389791 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KOMIKSIARZ

• Gość
Odp: Kolekcja Superbohaterowie Marvela
« Odpowiedź #615 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:16:44 »
Witajcie. Zbieram tą kolekcję od Hachette i mam pytanie. Czy kolekcja faktycznie się zakończy na 100 tomach, czy jest szansa na przedłużenie do 130?

Offline Nawimar III

« Odpowiedź #616 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:21:21 »
Witaj również. Na tyle na ile mi wiadomo to trafi nam się raczej stówka. Z drugiej strony w przypadku Hachette rzadko kiedy coś jest pewne na sto (a tym bardziej na sto trzydzieści) procent.

KOMIKSIARZ

• Gość
« Odpowiedź #617 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:28:54 »
Dzięki. Także pewnie trzeba będzie poczekać i przy ostatnich numerach kolekcji będzie wiadomo. :)

« Odpowiedź #618 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:29:27 »
Coś mi się widzi wielokrotna osobowość tutaj.

KOMIKSIARZ

• Gość
« Odpowiedź #619 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:35:28 »
Raczej nie. Jestem jedyny. obserwowałem forum od dawna i postanowiłem do nie go dołączyć. Jestem zupełnie nowy jeśli oto chodzi. :)

Offline Mosby89

« Odpowiedź #620 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:41:14 »
Też się zastanawiam jak będzie z ilością, bo grafiki z grzbietów nie zamkną na 20 numerów... Braknie z 15 tomów, a wątpię że utną w połowie Zimowego Żołnierza.

Offline Arion Flux

« Odpowiedź #621 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:47:41 »
Raczej nie. Jestem jedyny. obserwowałem forum od dawna i postanowiłem do nie go dołączyć. Jestem zupełnie nowy jeśli oto chodzi. :)
Więc witaj na forum i ciesz się ostatnimi dniami swojej normalności, bo niedługo to się zmieni: rzuci Cię dziewczyna, opuszczą przyjaciele, a na koniec pogryzie Cię Twój własny pies, a chomik będzie próbował wydrapać Ci oczy. I zostaniemy Tobie tylko my, bo tylko nam będziesz mógł się wyżalić, że Livro znów źle zapakowało przesyłkę i wszystkie narożniki poobijane. I będziemy rozpaczać razem z Tobą. Bo tylko my bedziemy w stanie zrozumieć Twój ból. Tylko my, nikt więcej...

Offline Mateusz

Zapraszamy na https://Filmozercy.com - serwis z najnowszymi newsami ze świata kina oraz ciekawymi filmowymi i komiksowymi artykułami

KOMIKSIARZ

• Gość
« Odpowiedź #623 dnia: Śr, 15 Styczeń 2020, 19:57:30 »
Jeśli chodzi o dziewczyny to na razie jakoś do mnie nie lgną. Także póki co nie jest tak źle. Psa akurat chwilowo też nie mam. A jeśli chodzi o wysyłanie paczek to począwszy od WKKM do SBM bieżących numerów a dostałem w tym tygodniu tomy 78 i 79 nie mam zastrzeżeń co do wysyłek. Jedynie miałem jedną usterkę przy rogu jak otrzymałem DAEDPOOLA a tak poza tym komiksy dochodziły nie uszkodzone, ale miło mi za ciepłe przyjęcie! :D

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #624 dnia: Cz, 16 Styczeń 2020, 21:35:22 »
Tom z Moralesem dobry, mimo tego dubelka z WKKM na początku. Ale to wszystko za szybko się kończy. Mało i przydałoby się więcej Milesa. Dobrze, ze jest w tych nowych Avengers. Ciekawe czy a) Egmont dociągnie swoje Ultimaty do śmierci Parkera b) Czy wypuszczą przygody Milesa od tego momentu, do Tajnych Wojen.

Offline amsterdream

« Odpowiedź #625 dnia: Pt, 17 Styczeń 2020, 08:58:39 »
Jakieś opinie o tym pająku DeMatteisa?
Czas nas zmienił, chłopaki...

sum41

• Gość
« Odpowiedź #626 dnia: Pt, 17 Styczeń 2020, 09:47:19 »
DeMatties szcenariusz - Zeck rysunki - MUST HAVE !

Offline Takesh

« Odpowiedź #627 dnia: Pt, 17 Styczeń 2020, 11:06:36 »
Duet autorów rzeczywiście must have, ale co z historią? W sensie gdzie ona się plasuje w chronologii, czego dotyczy itp.? Ktoś coś???

Offline Voitas

« Odpowiedź #628 dnia: Pt, 17 Styczeń 2020, 11:33:53 »
Historia wchodzi w skład tasiemca, który kontynuuje sagę klonów.

Offline Piterrini

« Odpowiedź #629 dnia: So, 25 Styczeń 2020, 20:11:31 »
Ma ktoś dzisiejszy tom i "Sagę klonów" pod ręką? Czy tłumaczenie ASM #149 jest takie samo?
Tłumaczenie jest to samo (Dominik Szcześniak). Drobna zmiana na pierwszej stronie zeszytu - w SBM jest odwołanie do poprzedniego "numeru" a w kolekcji S-M do poprzedniego "rozdziału".