Autor Wątek: Kolekcja Spider-Mana  (Przeczytany 366682 razy)

Offline VooDoo-79

Odp: Kolekcja Spider-Mana
« Odpowiedź #810 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 19:43:04 »
Odnośnie startu kolekcji Spider-Mana ktoś na Avalonie podał takie info od Biura Obsługi Klienta :

Wydawca na dzień dzisiejszy wstrzymał wydawanie kolekcji, gdyż chce dokonać pewnych zmian w układzie kolekcji oraz sposobie dystrybucji. Wprowadzenie tych zmian wymaga jednak czasu dlatego też jesteśmy zmuszeni wstrzymać wydawanie kolekcji. Po zmianach mamy zamiar ją wznowić i mamy nadzieję, że gdy powrócimy do wydawania kolejnych tomów, odnajdziemy Państwa w gronie naszych Czytelników.

Offline Marvelek

« Odpowiedź #811 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 19:47:17 »
Odnośnie startu kolekcji Spider-Mana ktoś na Avalonie podał takie info od Biura Obsługi Klienta :

Wydawca na dzień dzisiejszy wstrzymał wydawanie kolekcji, gdyż chce dokonać pewnych zmian w układzie kolekcji oraz sposobie dystrybucji. Wprowadzenie tych zmian wymaga jednak czasu dlatego też jesteśmy zmuszeni wstrzymać wydawanie kolekcji. Po zmianach mamy zamiar ją wznowić i mamy nadzieję, że gdy powrócimy do wydawania kolejnych tomów, odnajdziemy Państwa w gronie naszych Czytelników.

Czyli jak zwykle w BOK: "Wiem, ale nie powiem"

Jedną z XVI w. statkiem Ludwika XIV

Jeśli Ludwika XIV to z XVII wieku :P

JanT

• Gość
« Odpowiedź #812 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 19:52:31 »
Stała formułka po teście. Spokojnie do każdej kolekcji pasuje :)

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #813 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 19:52:57 »

Jak czytam takie rzeczy, to mam wrażenie, że ktoś chce dobitnie zasugerować, że decyzja, że to będzie test, zapadła dopiero po wydaniu 1. numeru.

Offline misiokles

« Odpowiedź #814 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 20:24:49 »
Sądzę że chodzi im o problemy z Ruchem.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #815 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 21:13:31 »
Sądzę że chodzi im o problemy z Ruchem.
Ta formułka pojawiała się już dawno.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #816 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 21:23:53 »
Jak Kolekcja się wznowi to będzie naprawdę fajna. Bo będzie łączyć tytuły i czasy zarówno TM Semic jak i zakończonej WKKM. Łzy wzruszenia będą stawać mi z pewnością w oczach.

Offline Pawlik89

« Odpowiedź #817 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 21:35:27 »
Jeeesuu jak ja na to czekam..! :)
Ciężko przełknąć, że każą czekać dalej..

Offline Voitas

« Odpowiedź #818 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 21:48:27 »
A ja tam nadrabiam ostatnio Pająka w oryginale. Jestem aktualnie na drugim TP The Gauntlet. Trochę dubli mi odpadnie z kolekcji :)

Offline ThePinkFin

« Odpowiedź #819 dnia: Śr, 21 Sierpień 2019, 22:02:59 »
Te kolekcje też mają testy, czy H idzie z nimi jak w dym?

Użytkownik usunięty53490

• Gość
« Odpowiedź #820 dnia: Cz, 22 Sierpień 2019, 14:51:21 »
Sorry za być może głupie pytanie, ale czemu jest tu mowa o wznowieniu kolekcji Spider-Mana? Żeby coś wznowić, to najpierw to coś musi ruszyć, a ja sobie nie przypominam, aby ta kolekcja wystartowała. No chyba, że mi coś umknęło.... Był w ogóle jakiś test tej kolekcji?

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #821 dnia: Cz, 22 Sierpień 2019, 14:56:31 »
@UP
Eeeeee - żarty sobie robisz? Oczywiście że był test. Od 10 kwietnia tego roku wypuszczono 4 pierwsze numery Kolekcji Spider-Mana na terenie województw pomorskiego i lubelskiego w salonikach Kolportera i Świata Prasy. Większość stron tego tematu to była dyskusja o teście i o dacie wznowienia.

Offline Antari

« Odpowiedź #822 dnia: Cz, 22 Sierpień 2019, 19:25:26 »
Żeby coś wznowić to najpierw musiałoby ruszyć. "Test" jak sama nazwa wskazuje to tylko przymiarka pod rozpoczęcie. Dlatego podobnie uważam, że użycie słowa "wznowienie" jest nie na miejscu.

Tak naprawdę na ten moment (po otrzymaniu tej wiadomości parę postów wyżej) nie wiadomo czy ta kolekcja w ogóle ruszy u nas. Plus ta sprawa z Pająkiem z MCU...

JanT

• Gość
« Odpowiedź #823 dnia: Cz, 22 Sierpień 2019, 19:39:46 »
Ta wiadomość wyżej nic nie znaczy bo to samo było na 2 dni przed startem Transformers  :)

Offline Pocztar

« Odpowiedź #824 dnia: Pt, 23 Sierpień 2019, 10:57:33 »
Nie wyobrażam sobie, żeby w kraju w którym ruszyły kolekcje Conana i Transformers, nie ruszyła kolekcja Spider-Mana. Pytanie tylko kiedy.