Nie przesadzajmy z tą mocą sprawczą Egmontu. Fakt, jest to największy wydawca komiksowy w Polsce i jedyny jeśli chodzi o markę DC. Ale jeśli jakiś odrębny i niezależny wydawca postanowi na konkretny tytuł (czy to w formie kolekcji, serii wydawniczej lub one-shota) i uzyska na niego licencję, to co taki Egmont ma do powiedzenia?
Niby nie przesadzajmy, ale z jakiegoś powodu wcześniejszych Czas się Kończy i Tajnych Wojen w WKKM nie dostaliśmy. A i ze Śmiercią Wolverine i Orginal Sin były obsuwy.
Naprawdę nie wiem co powiedzieć. Możemy czekać jeszcze do kolejnej środy, albo do grudnia/stycznia i wtedy się wyjaśni.
Teoria totalnie z niczego i to są tylko moje spekulacjo-fantazje, więc proszę nie banować. A może test wyszedł słabiej, bo mnie nie było na lubelszczyźnie by popychać więcej egzemplarzy testowych w Polskę? Bo jak był Conan i Transformers w ostatnich dwóch latach, to naprawdę kupiłem w Lublinie i Zamościu w sumie po kilkadziesiąt egzemplarzy i to jakaś masa była. Ponieważ jak pisałem wcześniej - u mnie czytelnictwo stoi na niższym poziomie i może bez mojego udziału te Spider-Many poleżały i wróciły do wydawnictwa. A Motyl za mało w Lublinie kupił i nie wystawiał na Allegro. A w Gdańsku to i tak się sprzedawało, nawet beze mnie i właśnie Lublin/Zamość były szalą przechylającą decyzję na naszą korzyść? Bo naprawdę nie wiem co myśleć i czemu w Czechach zaraz jest, a u nas nie. Może naprawdę czekają na Nowy rok?
No bo oczywistym jest, że w takiej sytuacji egzemplarze testowe osiagna status białych krukow, dzieki czemu Bazyl bedzie mogl pchąć na Allegro te, ktore posiada, o wiele drozej niz gdyby kolekcja ruszyła, a i jego teoria, ze to Egmont miesza tak, ze kolekcje nie ruszają, zyska wiecej na wiarygodności.
Kuki jak zawsze zabawny. Oświadczam że w obecnej chwili nie posiadam żadnego egzemplarza z testu - wszystkie puściłem wiosną, bo też byłem pewny restartu we wrześniu. Zatem możecie winić tylko siebie, że ode mnie nie kupowaliście.
@Szekak w zeszłym tygodniu też do mnie pisał, czy nie mam paru sztuk, więc musiałem go odprawić z kwitkiem. Jedynie @ramirez82 ma swoją Oryginalną Sagę Klonów od Motyla, więc on jest na plusie, jeśli Kolekcja nie ruszy.
Dokładnie, ale gaszenie światla nie pomaga, dlatego zarzuciłem ten proceder. Napiszę jeszcze tylko, że jedyne, co jeszcze mogę znieść i niekiedy sprawia mi przyjemność, to czesanie włosów i brody Bazyla przed lustrem. Ale na tym konczę, bo i tak Moderator Bazyl i wyrzuci to do kosza.
Widzę, ze oryginalna Saga Klonów weszła za mocno.