Autor Wątek: Ghost Rider  (Przeczytany 11240 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Ghost Rider
« Odpowiedź #60 dnia: Pt, 12 Czerwiec 2026, 18:49:04 »
Jak się wejdzie na stronę komiksu, to jest podana zawartość:

Ghost Rider: Road to Damntaion | Ghost Rider: Trail of Tears

https://komiksopedia.pl/tytul/ghost-rider/

Offline Takesh

« Odpowiedź #61 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 07:31:28 »
To jest wyprzedane, zostało to co mają w sklepach.

Jest wyprzedane, ale jest w sklepach? Czyli nie wyprzedane? :o

Online amsterdream

« Odpowiedź #62 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 07:45:43 »
Jestem w szoku że oni taki paździerz do Marvel Limited pakują.
Czas nas zmienił, chłopaki...

Offline xanar

« Odpowiedź #63 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 10:50:38 »
Jest wyprzedane, ale jest w sklepach? Czyli nie wyprzedane? :o
Wyprzedane u dystrybutora, czyli jak nie ma w takim Azylu, to już nie będzie, takie rzeczy trzeba tłumaczyć  ::)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline 79ers

« Odpowiedź #64 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 19:27:45 »
Są i tacy, dla których liczy się powiększony format, edycja exklusiv lub limited, a nie zawartość. Wielu kupi.

Online Castiglione

« Odpowiedź #65 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 19:52:16 »
Szkoda tylko, że tym samym raczej już nie doczekamy się normalnej edycji. Pierwsza miniseria wyszła tylko w zeszytach i w kolekcji, druga do tej pory nie ukazała się w Polsce. A nie sądzę, żeby to był taki hit, który prędko doczeka się kolejnego wydania.

Offline Antari

« Odpowiedź #66 dnia: So, 13 Czerwiec 2026, 19:57:03 »

Też jestem tego samego zdania. Po ogłoszeniu przez Egmont sprawdziłem co to za tytuł i ani rysunkowo ani fabularnie ta historia nie jest dla mnie. Na pewno nie biorę. Nie wiem kto podjął decyzję żeby akurat ten run tam pakować w Limited.

Wyprzedane u dystrybutora, czyli jak nie ma w takim Azylu, to już nie będzie, takie rzeczy trzeba tłumaczyć  ::)

Dobrze, że chociaż Ty masz jakiś autorytet tutaj i jak piszesz to słuchają. Myślę, że dopytują bo nie mogą uwierzyć, że jest jak pisałem ;)

Offline Takesh

« Odpowiedź #67 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 07:40:27 »
Jeśli wyprzedane, to znaczy wyprzedane. Nie kupisz w sklepie, tylko z drugiej ręki. Wyprzedane u wydawcy to zupełnie co innego. Taki Scream ma wszystko wyprzedane, a i tak sprzedają te pozycje jeszcze przez kilka lat na różnych festiwalach...

Offline stab

« Odpowiedź #68 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 12:58:44 »
Już od jakiegoś czasu można zauważyć i ktoś też chyba to potwierdził (Omar?), że obecnie Marvel drukuje prawie "na styk". Dużo ominusów wyprzedaje się jeszcze przed premierą. W Polsce chyba Mandioca potwierdziła że musiała zmniejszyć nakłady, sugerując że to dotyczy całego polskiego rynku. Nic dziwnego, bo ceny już dawno przekroczyły granice absurdu. Czyli w skrócie, idzie kryzys.

Offline xanar

« Odpowiedź #69 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 13:06:57 »
Jeśli wyprzedane, to znaczy wyprzedane. Nie kupisz w sklepie, tylko z drugiej ręki. Wyprzedane u wydawcy to zupełnie co innego. Taki Scream ma wszystko wyprzedane, a i tak sprzedają te pozycje jeszcze przez kilka lat na różnych festiwalach...
Kupisz to w Azylu ?
Dlaczego ?
A to co możesz kupić w sklepie nie kupisz z drugiej ręki  ::)
Te Screamy to w jakiej są cenie ? Takie samej jak było w regularnej sprzedaży czy wyższej a jak wyższej to dlaczego ?
« Ostatnia zmiana: Nd, 14 Czerwiec 2026, 13:09:38 wysłana przez xanar »
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline angelscorpion

« Odpowiedź #70 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 14:13:22 »
Road to Damnation ukazało się chyba w WKKM, jeśli się nie mylę i nie miało zbyt dobrych opinii. Wolałbym, żeby w Marvel Limited wydano Dark Phoenix Saga, to bym przytulił z pocałowaniem w rękę. Może jest szansa, bo nie ukazało się to jeszcze u nas w Punktach Zwrotnych. Może celowo Egmont odwleka

Offline Szysza32

« Odpowiedź #71 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 18:16:57 »
Co tam WKKM. Ta miniseria (nomen omen) zajechała zeszytówki Mandragory. Żeby się nie okazało, że to samo stanie się z komiksami od Egmontu..

Online Castiglione

« Odpowiedź #72 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 18:55:34 »
Mandragora miała raczej większe problemy niż ten GR, który wcale nie odstawał od innych komiksów, które wydawali.

Offline michał81

« Odpowiedź #73 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 20:12:49 »
Jakby to Egmont wydał w normalnym formacie lub deluxe to by wszyscy tak nie narzekali, ale rzucili się na ze względu na nostalgię, zapominając o mankamencie jakim jest tu fabuła. Ja sobie kupie choć jak napisałem wcześniej uważam jest tu przerost formy nad treścią.

Online Castiglione

« Odpowiedź #74 dnia: Nd, 14 Czerwiec 2026, 21:08:48 »
Ja na pewno bym kupił, bo lubię ten komiks. A druga miniseria jest całkiem niezła.