Jakby ktoś nie zaglądał do tematu Egmont (są tacy?) to wychodzi na to że to ostatnie "zamieszanie" z Rebirth jest przez to że przechodzą na podwójne tomy Najprawdopodobniej po 2 takie podwójne (czyli 4 ) na miesiąc.
Dzięki za informację! Też się zastanawiałem, dlaczego jest taki długi okres oczekiwania pomiędzy tomami (zapowiadali wcześniej Aquamana tom 4 bodajże na luty 2019).
Wypada się przywitać, skoro jest to mój pierwszy post - Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
. Forum nowe, ale trafiłem tu poprzez Gildię, którą zamykają (nie mogłem się zarejestrować i dołączyć do dyskusji). Z Odrodzenia zbieram Batmana, Detective Comics, Aquamana, Hala Jordana, Supermana oraz Action Comics (od niedawna). Zrezygnowałem z Nightwinga (nie podszedł mi pierwszy tom), reszta serii nie bardzo mnie interesuje.
Egmont nie raz wspominał (ostatni raz chyba w grudniu 2018), że planuje dokończyć wydawane serie, więc jestem spokojny
Czego brakuje mi w ofercie? Deathstroke'a oraz Tytanów. Ci drudzy dostali serial, więc może będzie tak jak z Arrowem - od mało znanego gościa wśród zwykłego ludu, do kogoś kto dostaje regularną serię. Deathstroke'a pewnie uratowałby film, niestety w najbliższym czasie raczej nie powstanie. Fajnie, że ta postać przewija się przez No Justice oraz Metal - czekam z niecierpliwością, podobnie jak na prawilną JL Snydera (na szczęście hitchowska dobiega końca na naszym rynku).Po cichu liczę, że w przyszłym roku dostaniemy serię Catwoman autorstwa Joelle Jones