Autor Wątek: DC Rebirth/Odrodzenie  (Przeczytany 196402 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online xanar

Odp: DC Rebirth/Odrodzenie
« Odpowiedź #495 dnia: Wt, 07 Maj 2019, 22:03:36 »
Nie będą tego kontynuować, chyba, że będzie np. Flash z nowym scenarzystą to może wtedy puszczą.
Twój komiks jest lepszy niż mój

JanT

• Gość
« Odpowiedź #496 dnia: Wt, 07 Maj 2019, 23:13:45 »
Nie będą tego kontynuować, chyba, że będzie np. Flash z nowym scenarzystą to może wtedy puszczą.
Jesteś pewny? Podobno mają być jakieś przeskoki z seriami.

Online xanar

« Odpowiedź #497 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 00:09:29 »
Ja tam jestem pewny, jakby mieli jechać dalej z tymi seriami to by jechali zamiast dawać "ostatni tom" w katalogu. TK mówił na spotkaniu, że zwiją niektóre serie, później coś zaczął kluczyć, że nie wiadomo bo coś tam, coś tam. Też nie bardzo wiem co to znaczy "będą najpopularniejsi bohaterowie", Superman podobno nie, te co mają ostatni tom, też nie. Czyli zostaje Batman i to co muszą wydać w pakiecie (może Superman Bendisa jest w pakiecie bo Bendis, nowy transfer z Marvela do DC to wiadomo, hit)  :)
Oczywiście może być, że ostatni tom to nieostatni  :) tylko po co tam dali, że ostatni.  :)
Pewnie będzie jakaś wrzutka, tak jak Iron Man, no ale to musi być jakaś krótka seria.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #498 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 07:27:52 »
W Uniwersum mogą to wydawać od jedynki i dlatego ostatni tom.

Online xanar

« Odpowiedź #499 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 08:19:06 »
No ale po co mieliby tak robić ? chcą wygłodzić klienta  ;D i za pół roku będzie już sprzedawać się rewelacyjnie  :)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #500 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 08:54:11 »
Bo jedynki się lepiej sprzedają :) Masz info że Flash się słabo sprzedawał?

Online xanar

« Odpowiedź #501 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:01:17 »
No to tylko jedynki teraz będą  :) Mam informację, że nie sprzedawał się rewelacyjnie  :)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #502 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:08:51 »
Mam informację, że nie sprzedawał się rewelacyjnie  :)
Daj potwierdzenie albo nie siej fermentu bo nawet nie wiesz jak ludzie podchwytują.

Online xanar

« Odpowiedź #503 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:18:20 »
A nie przepraszam, nie rewelacyjnie :-[, znakomicie  :) się nie sprzedają - spotkanie z TK na Pyrkonie - wypowiedź od 16:35.  Od 18:35 pada "oczywistym jest, że gdyby wszystkie te serie sprzedawały się znakomicie, to byśmy ich nie zwijali"  :)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #504 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:23:41 »
To daj potwierdzenie że na pewno tego Flasha nie będzie. TK powiedział o Flashu?

Online xanar

« Odpowiedź #505 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:32:59 »
To daj potwierdzenie, że na pewno będzie  :) Sugerujesz się tym, że będzie na okładce szóstego tomu nie ma Rebirth.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #506 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:35:47 »
Ja nie piszę że na pewno będzie.

Online xanar

« Odpowiedź #507 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:45:47 »
TK powiedział, że zwijają, pytanie było o serie z opcją ostatni tom. Faktycznie później powiedział, że może będzie, może nie będzie. No to jest 2:1, że nie będzie  :)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #508 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 09:51:52 »
Nie masz pojęcia o tym co będzie a czego nie będzie.  TK sam nie wiedział co kończą  :) Ostatni tom z odrodzenia a wchodzi Uniwersum i serie mogą być pod tym szyldem kontynuowane. T5SNPWNB (nie trudno rozwinąć skrót  ;D )
« Ostatnia zmiana: Śr, 08 Maj 2019, 09:54:15 wysłana przez JanT »

sum41

• Gość
« Odpowiedź #509 dnia: Śr, 08 Maj 2019, 10:16:31 »
W związku z tym co odwala Egmont przerzucam sie na  wydania oryginalne. Właśnie dostałem Justice League Dark i mam pytanie co do papieru gdyż lekko mnie to zdziwiło gdyż nie jest to błyszcząca kreda jak w TPB ktore mam np z N52.

Papier przypomina ten na którym Egmont wydał Nową Granicę tyle że ten z TPB jest grubszy.

Czy wszystkie teraz TPB z DC sa na takim szorstkim leciutko tylko połyskującym papierze wydawane (najbardziej to sie rzuca w oczy w przypadku czerni)?