Autor Wątek: DC Rebirth/Odrodzenie  (Przeczytany 196187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JanT

• Gość
Odp: DC Rebirth/Odrodzenie
« Odpowiedź #360 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 10:42:33 »
Ten cross jest z Aquamanem którego chyba urwali  ;D

Offline Burizleif

« Odpowiedź #361 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 11:09:02 »
Może wróci jak Kubica

Offline Gascon200

« Odpowiedź #362 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 12:19:15 »
Kurcze, akurat robię research na temat Aquamana, i w 4 tomie jest Underworld, który jest bardzo ceniony przez fanów i krytyków. Dostał nawet wydanie Deluxe, a to nie jest jakiś crossover czy Event. Koniec serii w takim momencie byłby dla mnie niezadowalający.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #363 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 12:44:05 »
Spokojnie można było zakończyć wraz z runem Abnetta.

Offline rand

« Odpowiedź #364 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 13:02:43 »
Ale ten Egmont mnie zdenerwował, po cholerę pchali się w tyle serii, teraz pewnie TK powie że słaba sprzedaż i ucinają. Takie g... komiksy potrafią wypuszczać ale kontynuacji Aquamana nie będzie, gdzie na goodreads ma koło 4,21 i ogólnie jest jedną z lepszych serii Rebirth. Chyba lekko odpuszczam komiksy Egmontu, bo to sensu nie ma, albo kupię za rok jak już całe serie będą na rynku.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #365 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 14:20:51 »
W Egmont sie balem wejsc bo tna i malo serii ale bralem N52, potem jakos sie przekonalem do Odrodzenia, teraz i to urywaja, to niech sie pocaluja, nawet Batmany olewam i spadam do orginalow...

Hexa mimo slabej sprzdazy jakos mozna ciagnac........

Offline Gascon200

« Odpowiedź #366 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 14:24:18 »
W Egmont sie balem wejsc bo tna i malo serii ale bralem N52, potem jakos sie przekonalem do Odrodzenia, teraz i to urywaja, to niech sie pocaluja, nawet Batmany olewam i spadam do orginalow...

Hexa mimo slabej sprzdazy jakos mozna ciagnac........

Bo Hexa lubi Kołodziejczak za to, że nie jest typem goodN2shoos

Offline Eragon

« Odpowiedź #367 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 14:45:31 »
Czyli tak się ma sprawa z Odrodzeniem(na dziś) i jego tytułami(jak się mylę niech mnie ktoś poprawi):

1.Lecimy do końca Odrodzenia i płynnie przechodzimy w DC Uniwersum
- Batman
- Detective Comics
- Superman
- Action Comics
- Liga Sprawiedliwości - chyba też , ale nie jestem pewny

2.Koniec, ale dostajemy pełny run
- Nightwing
- Wonder Woman
- Green Arrow (nie jestem pewien)
3. Przerwany w środku runu danego autora:
- Aquaman
- Hal Jordan i Korpus Zielonych Latanii
- Flash
- Nastoletni tytani( nie jestem pewien)
- HQ(nie czytam, ale gdzieś mi się obiło, że dalej pisze ten sam autor)
4. Wydana całość, tytuł zakończony:
- All star Batman
No i zostaje Suicide squad, którego podobnie jak HQ nie czytałem, nie wiem jak tam to wygląda.

Fan ,,majtek na głowie'' ;)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #368 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 14:49:30 »
Będzie Liga Sprawiedliwości w Uniwersum.
Green Arrow zakończony wraz z runem.
Nastoletni Tytani skończeni wraz z runem i numeracją. Może wrócą od jedynki w Uniwersum.
Harley Quinn możliwe że ma błąd z ceną i będzie podwójny tom kończący run (5 tomów)
Suicide Squad cały run to 8 tomów u nas kończą na 6.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #369 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 14:49:54 »
Bardziej mnie to boli niz po urwaniu N52, najgorszy katalog/informacje od lat, z checia bym wyzucil i zastapil orginalami...

Offline Eragon

« Odpowiedź #370 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 15:00:36 »
Będzie Liga Sprawiedliwości w Uniwersum.
Tu mi chodziło o to, ze nie byłem pewien czy dostaniemy wszystkie tomy z Odrodzenia, bo wiem, ze startuje Liga z Uniwersum. ;) Dzięki za rozwianie moich wątpliwości z innymi tytułami. Mam zaległości  w kupowaniu od lutego, więc sporo  tomów nie widziałem jeszcze na oczy. ;)

JanT

• Gość
« Odpowiedź #371 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 15:11:28 »
Z Odrodzenia będzie cała Liga bo w lipcu wychodzą 2 ostatnie tomy w jednym.

Offline Eragon

« Odpowiedź #372 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 15:34:11 »
Bardziej mnie to boli niz po urwaniu N52, najgorszy katalog/informacje od lat, z checia bym wyzucil i zastapil orginalami...
Też mnie denerwuje to, że Aquaman, Hal Jordan i Flash tek brzydko urwane...Inne tytuły, które czytam chociaż dostaną/dostały zakończenie runów(będzie jakiś finał chociaż).

Bo ja rozumiem, że tytuły się zamyka, a już zwłaszcza superhero co są telenowelą z początkiem ,ale bez końca(po prostu przychodzi inny autor i lecimy dalej lub ewentualnie zamykamy całkowicie serię bo się nie sprzedaje i może za x czasu spróbujemy wydać z daną postacią ponownie coś), ale nie cierpię jak coś jest pozostawione bez zakończenia(w sensie runu)...No i jak teraz Egmont w Uniwersum (czy tam w OLD DC)wyda jakiś tytuł z mniej popularną postacią to się dwa razy zastanowię czy w to wchodzić i może poczekam aż wyda cały run danego autora. A jak tak zrobi  więcej osób to się koło zamknie, bo ludzie będą czekać na całość, a Egmont zamknie serię bo...nikt nie kupuje...heh...

Offline VooDoo-79

« Odpowiedź #373 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 15:45:16 »
Kompletnie nie rozumiem urwać nagle 2 najlepsze serie czyli Aquaman i Hal Jordan i Korpus Zielonych Latanii, przecież te serie bija na głowę Batka i Supka (choć AC Jurgensa jest spoko) no i Flasha też szkoda całkiem fajnie się czytało  :( Najbardziej mi żal Latarni to była b. dobra seria zwłaszcza że po tylu latach Latarnie u nas się w końcu pojawiły i z historią na b.dobrym poziomie  :( Nic tylko się naj...bać z żalu  :'(

Offline Gascon200

« Odpowiedź #374 dnia: So, 27 Kwiecień 2019, 15:46:02 »
Z tym Aqumanem czy Korpusem to jeszcze nie wiadomo, trzeba poczekać miesiąc na Warszawę, albo na mfkig, może czegoś więcej się dowiemy. Niech chociaż wydadzą jakiś gruby składak :/