Autor Wątek: DC Compact Comics  (Przeczytany 6757 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanar

Odp: DC Compact Comics
« Odpowiedź #45 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 09:53:31 »
To jest jakaś wada fabryczna, nie powinno to się rozklejać.
No i zrobili szytą książkę za parę dych a takich deluxów nie mogą zrobić  ::)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Buc

« Odpowiedź #46 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 10:14:45 »
Planuje jeszcze kupić "Hush" i jestem ciekaw czy problem się powtórzy. Jak już zakupię to podzielę się efektami. 

Offline xanar

« Odpowiedź #47 dnia: Cz, 25 Lipiec 2024, 10:48:44 »
Ja to bym reklamował.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Archie

« Odpowiedź #48 dnia: Pt, 26 Lipiec 2024, 12:28:12 »
Dzięki za foty. Może być to problem jednego egzemplarza / wybranej partii, warto zareklamować i poprosić o wymianę na nową sztukę. „Husha” szkoda brać w małym rozmiarze ze względu na rysunki.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens. And it can happen to you."

Offline WolfSazen

« Odpowiedź #49 dnia: Pt, 26 Lipiec 2024, 17:19:40 »
DC które obok Marvela słynęło z najwyższych cen za najniższą jakość wydania wzięło się za budżetowe wydania komiksów, to świadczy o dużej desperacji i niskim popycie.  Komiks dzisiaj jest daleki od rentowności, ale mnie ciekawi kiedy zrezygnują całkowicie z wydań tzw. fizycznych na papierze na rzecz cyfrowych bibliotek wtedy odpadnie koszt druku i oprawy i prostsza dystrybucja

I wtedy mogą zwijać biznes, element kolekcjonerski w tym hobby jest równie ważny co samo czytanie.

Offline Buc

« Odpowiedź #50 dnia: Wt, 30 Lipiec 2024, 12:51:54 »
Dzięki za foty. Może być to problem jednego egzemplarza / wybranej partii, warto zareklamować i poprosić o wymianę na nową sztukę. „Husha” szkoda brać w małym rozmiarze ze względu na rysunki.

masz racje, dlatego wciąż się waham czy jednak nie skusić się na edycje powiększoną, cena do przebolenia.

Offline Kandor

« Odpowiedź #51 dnia: So, 03 Sierpień 2024, 18:14:59 »
Xanar zamieścił link do obszernego katalogu zapowiedzi wydań zbiorczych. Widzimy tu m.in. projekt okładki do "Kingdom Come" z przyszłorocznego "rzutu". Na kolejnej stronie Static oraz inne tytuły (listę podałem w tym temacie wcześniej).

https://www.edelweiss.plus/#catalogID=5069369&page=2

Poza tym będzie: "The Authority" jako DC Compact - tego wcześniej NIE zapowiadano - pamiętałbym :-)
« Ostatnia zmiana: So, 03 Sierpień 2024, 18:29:32 wysłana przez Kandor »