To trzeba czekać 11 lat aż Eaglemoss wyda Husha. Guzik możemy poza apelowaniem. Ja piszę, co ja bym chciał by wydano po polsku. Od dawna chciałbym Batman Incorporated albo inne tytuły, które Eaglemoss i Hachette wydali w solowych kolekcjach Batmana w innych krajach. RIP też tam był i Serce Husha.
Już ci pisał Michał, że te tytuły są częścią runu Morrisona, i totalnie bez sensu jest je czytać tak oderwane od całości. Jeśli Egmont się zdecyduje kiedyś na te komiksy wyda je zapewne w którymś z tomów grubych, jako całość.
Bo Egmont to wydaje z głową, dzięki czemu możemy czerpać przyjemność, z np. Batmana z lat 90, to dzięki nim dostaliśmy najbardziej kompleksy Knightfall, a teraz No Man's Land. Więc jeśli tutaj wyjedziesz, że Egmont nie ma planu na wydawanie komiksów to będziesz zwyczajnie śmieszny. Ma plan, i to bardzo dobry.
Pamiętam jak przeczytałem 1 tom Superbohaterów Marvela, zakochałem się w runie JMSa, i czy Twój kochany Aszet pozwolił mi przeczytać dalej ten run? Nie. Tak, były dwa tomy WKKM, które już wtedy były niedostępne, i tylko z drugiej ręki.
Wiesz kto mi dał dopiero cały ten run? Egmont

Twój kochany najgorszy Egmont

Mogę takich komiksów wymieniać jeszcze wiele, i mogę cię ośmieszać dalej, ale zwyczajnie mi szkoda na to czasu.