Autor Wątek: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC  (Przeczytany 530514 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maragast

Odp: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC
« Odpowiedź #1545 dnia: Cz, 28 Kwiecień 2022, 20:04:13 »
Czytałem translacje tego i byłem zdziwiony, że osoby na forum jarają się tą pozycją bo to zwykły średniak.

Online Darth_Simon

« Odpowiedź #1546 dnia: Pt, 29 Kwiecień 2022, 11:15:26 »

Prezentacja najnowszego tomu kupionego w kiosku.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

sum41

• Gość
« Odpowiedź #1547 dnia: Pt, 29 Kwiecień 2022, 11:22:35 »
W kiosku Ruchu ? U mnie w pobliskim miescie (80tys mieszkancow) kisokow juz 0.

Offline Warpath

« Odpowiedź #1548 dnia: Pt, 29 Kwiecień 2022, 11:53:24 »
Okładka wygląda najlepiej, wnętrze już mniej przekonuje IMO ; )

Offline Kamiloss

« Odpowiedź #1549 dnia: So, 30 Kwiecień 2022, 12:59:33 »
Ogólnie słabe opinie ma ten Lex, chyba sobie odpuszcze i wezmę następne tomy.

Offline Warpath

« Odpowiedź #1550 dnia: So, 30 Kwiecień 2022, 13:12:55 »
Doszedłem do podobnego wniosku ; )

Offline adiwax

« Odpowiedź #1551 dnia: Śr, 04 Maj 2022, 13:18:40 »
Dotarły do mnie kolejne numery, zatem umieszczam krótki materiał z jednych tomów, Batman nieopowiedziana legenda , robiony na szybko, także wybaczcie mały profesjonalizm ;)

Offline AntekSocjalny

« Odpowiedź #1552 dnia: Śr, 04 Maj 2022, 14:07:24 »
Super zapowiada się ten numer. Nie mogę się doczekać

sum41

• Gość
« Odpowiedź #1553 dnia: Śr, 04 Maj 2022, 15:50:24 »
Ten Batman to kiedy bedzie bo sie pogubilem, wlasniekupilem Lexa a tam zapowiedz Kryzysu a potem Hawkworld ?

Offline Kadet

« Odpowiedź #1554 dnia: Śr, 04 Maj 2022, 16:03:30 »
Chyba 22 czerwca?
Bardzo Was proszę o wsparcie i/albo udostępnienie zbiórki dla dziewczynki walczącej z rakiem: https://www.siepomaga.pl/walka-agatki.

Dziękuję z całego serca!

Online Bazyliszek

« Odpowiedź #1555 dnia: Śr, 04 Maj 2022, 17:46:59 »
Ten Batman to kiedy bedzie bo sie pogubilem, wlasniekupilem Lexa a tam zapowiedz Kryzysu a potem Hawkworld ?

Tom 23 z Batmanem wyjdzie 22 czerwca jak napisał @Kadet

Daty wydań poszczególnych tomów masz na mojej liście na blogu. Tytuły mogą się zmieniać, ale aktualizuje na bieżąco. Teraz wiemy co wyjdzie na pewno w Polsce do 25 tomu, który ukaże się 20 lipca.

https://8azyliszkoweroznosci.blogspot.com/2021/10/bohaterowie-i-zoczyncy-kolekcja.html?sc=1651263147204#c99764486106775117

Offline psychoszoku

« Odpowiedź #1556 dnia: Cz, 05 Maj 2022, 09:26:40 »
Dotarły do mnie kolejne numery, zatem umieszczam krótki materiał z jednych tomów, Batman nieopowiedziana legenda , robiony na szybko, także wybaczcie mały profesjonalizm ;)
ciekawie to wygląda  ;D

Offline Roszadok

« Odpowiedź #1557 dnia: Śr, 11 Maj 2022, 21:13:49 »
Ze internet mi podpowiedział sam z siebie stronę Bazyliszka, a nie tę dyskusję XD
Chciałem się was zapytać czy zdarza wam się kupować tomy po dwóch tygodniach występowania w kioskach/empikach ? Wiem aledrogo, ale może jeszcze gdzieś ? btw u was też tomy znikają praktycznie w pierwsze 3 dni ?

Offline Pocztar

• Polubień: 997
  • Zastępca Redaktora Naczelnego MoviesRoom.pl
    • Movies Room!
« Odpowiedź #1558 dnia: Śr, 11 Maj 2022, 21:24:52 »
Ze internet mi podpowiedział sam z siebie stronę Bazyliszka, a nie tę dyskusję XD
Chciałem się was zapytać czy zdarza wam się kupować tomy po dwóch tygodniach występowania w kioskach/empikach ? Wiem aledrogo, ale może jeszcze gdzieś ? btw u was też tomy znikają praktycznie w pierwsze 3 dni ?

Wszystkie kolekcje prenumerowałem. Nie wyobrażam sobie przez kilka lat co 2 tygodnie biegać po kioskach, szczególnie, że dostępność bywa bardzo kapryśna.

Offline Motyl

« Odpowiedź #1559 dnia: Śr, 11 Maj 2022, 23:29:13 »

Nie znikają. Nigdy nie miałem problemu z kupnem kolekcji w empiku. Nie trafiło mi się tak, żeby jakiś tytuł się wyprzedał. Ostatni raz, gdy brałem ostatnią sztukę z półki, to było przy okazji WKKM. Bohaterowie i złoczyńcy leżą dwa tygodnie. Jak był rzut testowy, to obok nowego tomu leżał poprzedni tom. Zainteresowanie było znikome.