Czyli mamy zapowiedź tomu, który na liście Bazyliszka był zaraz po Legends.
To jak również fakt, że @michał 81 nie napisał pod żadnym postem w którym Bazyliszek wstawiał swoją listę, że to głupoty

, już niemal w 100% przekonuje mnie że Bazyl faktycznie dorwał prawdziwą listę tytułów jakie u nas wyjdą.
Dodatkowo dziś przypadkiem surfując sobie po necie i szukając info o Marvel Legendary na jakimś niemieckim forum znalazłem info, że w UK potwierdzone są także na 100% GL:Rebirth (i dodatkowo nawet znalazłem info, że wyjdzie to jako tom 91 - co ciekawe na liście Bazyla ten tom jest na tym samym miejscu) oraz tajemnicze Batman: Rise of the Killer Crock, które u Bazyla na liście też pojawia się pod tym samym tytyułem. Obstawiam że są to informacje z dodatkowych tekstów zamieszczonych w tomach Sinestro Corps War i Broken City, tak jak w tomach które wyszły już u nas potwierdzono np. Atlantis Chronicles czy ostatnio jeśli dobrze pamiętam Superman Legend Reborn.
W takim razie już można chyba ponarzekać, że oprócz nadchodzącej JLA Morrisona, czy zapowiedzianego w UK Supermana Johnsa wpadną nam jeszcze kolejne duble między kolekcyjne jak Flashpoint, czy "WW: Bogowie Gotham" i "Bogowie i śmiertelnicy", zamiast np. premierowych Question: 5 books of blood od Rucki, czy Zatany i Black Canary Diniego.