Autor Wątek: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC  (Przeczytany 744321 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czarorkuk

Odp: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC
« Odpowiedź #1215 dnia: Śr, 01 Grudzień 2021, 07:52:26 »
Czy ktoś ma tomy 10 i 11 i wie jaki oficjalnie będzie tom 12? Na infolinii znają (podobno) tylko do 10. Co jest dziwnie.

Offline Necr09

« Odpowiedź #1216 dnia: Śr, 01 Grudzień 2021, 08:26:06 »
Czy ktoś ma tomy 10 i 11 i wie jaki oficjalnie będzie tom 12? Na infolinii znają (podobno) tylko do 10. Co jest dziwnie.

12 i 13
FGO: 758,469,198

sum41

• Gość
« Odpowiedź #1217 dnia: Śr, 01 Grudzień 2021, 10:48:01 »
Kurde mogli by dac liste bo mam juz 3 tomy, bede bral Bat/Superman, potem Jokera, teraz widze ze i shazama i Hawkmana - kurde bym se prenumerate wzial na kilka numerow...

Offline miragepl89

« Odpowiedź #1218 dnia: Śr, 01 Grudzień 2021, 22:26:31 »
Lista będzie taka sama jak w UK ;) Bez żadnych niespodzianek.

Offline Hasszz

« Odpowiedź #1219 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 05:25:52 »
Wam też tak długo przesylka idzie?
W piatek minie 3 tygodnie od wyslania komiksow juz 2 raz taka sytuacja u mnie.

Offline miragepl89

« Odpowiedź #1220 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 13:52:48 »
Czy kupiliście dzisiejszy tom w Empiku (Batman & Superman)? Po raz pierwszy wydanie nie pojawiło się na stronie Empika i zastanawiam się, czy wgl jest sens jechać? Mam nadzieję, że Empik nie odpuścił dystrybucji... Albo po prostu jest jakieś opóźnienie.

Offline laf

« Odpowiedź #1221 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 14:07:06 »
Czy kupiliście dzisiejszy tom w Empiku (Batman & Superman)? Po raz pierwszy wydanie nie pojawiło się na stronie Empika i zastanawiam się, czy wgl jest sens jechać? Mam nadzieję, że Empik nie odpuścił dystrybucji... Albo po prostu jest jakieś opóźnienie.
@Necr09 wykupił cały nakład żeby trudniej było odgadnąć jego dzisiejszą zagadkę  ;)

Offline Czarorkuk

« Odpowiedź #1222 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 14:42:54 »
Wam też tak długo przesylka idzie?
W piatek minie 3 tygodnie od wyslania komiksow juz 2 raz taka sytuacja u mnie.
Dziś przyszła paczka 10 i 11.

Offline laf

« Odpowiedź #1223 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 14:44:24 »
Dziś przyszła paczka 10 i 11.
Jak możesz to zobacz jakie są zapowiedzi na końcu tomu 11 i daj znać.

Offline Czarorkuk

« Odpowiedź #1224 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 14:46:11 »
Jak możesz to zobacz jakie są zapowiedzi na końcu tomu 11 i daj znać.
6 postów wyżej masz zdjęcie zamieszczone 😉

Offline polner

« Odpowiedź #1225 dnia: Śr, 08 Grudzień 2021, 17:51:21 »

Mimo że wydania komiksu na stronie empiku nie było to i tak wpadłem do empiku (warszawa) i Batman & Superman był na półce.

Offline miragepl89

« Odpowiedź #1226 dnia: Pt, 10 Grudzień 2021, 16:36:32 »
No i cyk - mamy zmiany w kolekcji względem UK.

Po 13. tomie "Legend of the Hawkman", przeskakujemy od razu do tomów 17 i 18 w wersji UK ("Superman: The Man of Steel" oraz "Green Arrow: The Longbow Hunters").

Pomijamy (kto wie, czy tymczasowo, czy na zawsze?) "Nieskończony kryzys", "Broken City" (oba wydane u nas niedawno przez Egmont) oraz "Green Lantern: Sinestro Corps War Vol.1" (to akurat nie wiem, czy też było w PL).

Offline michał81

« Odpowiedź #1227 dnia: Pt, 10 Grudzień 2021, 17:18:15 »
"Green Lantern: Sinestro Corps War Vol.1" (to akurat nie wiem, czy też było w PL).
to będzie dopiero wydane przez Egmont

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #1228 dnia: Pt, 10 Grudzień 2021, 18:22:38 »
No i cyk - mamy zmiany w kolekcji względem UK.

Po 13. tomie "Legend of the Hawkman", przeskakujemy od razu do tomów 17 i 18 w wersji UK ("Superman: The Man of Steel" oraz "Green Arrow: The Longbow Hunters").

Pomijamy (kto wie, czy tymczasowo, czy na zawsze?) "Nieskończony kryzys", "Broken City" (oba wydane u nas niedawno przez Egmont) oraz "Green Lantern: Sinestro Corps War Vol.1" (to akurat nie wiem, czy też było w PL).

Ciekawe informacja. Liczyłem trochę na wzbogacony o tie-iny nieskończony kryzys. Zobaczymy co będzie dalej.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #1229 dnia: Pt, 10 Grudzień 2021, 18:53:48 »
Ponieważ DC to nie Panini to ja dalej obstawiam, że lista tytułów jest zamknięta i Wojnę Korpusu Sinestro dostaniemy również w Kolekcji PL. Tyle że później. To samo ze wzbogaconym Nieskończonym Kryzysem. Jakby najpierw dali "Poświęcenie" to bym się nie obraził. Strasznie zabrakło tego fragmentu w Projekcie OMAC.