Jeśli nic nie ulegnie zmianom to będzie to szło tak:1. Batman. Gotham to ja2. Harley Quinn. Gorączka w mieście3. Dla człowieka, który ma wszystko4. Wonder Woman. Orędowniczka5. Batman. Co się stało z krzyżowcem w pelerynie? 13.106. Flash: Odrodzenie 27.107. Nieskończony Kryzys: Projekt OMAC 10.118. Aquaman: Z głębin 24.119. Superman i Batman. World's Finest: Strażnicy Sprawiedliwości 08.1210. Joker. Ostatni śmiech 22.1211. Suicide Squad. Czarne Więzienie 05.0112. Shazam. Moc Shazama 19.0113. Legenda Hawkmana 02.0214. Nieskończony Kryzys tom 1 16.0215. Batman. Rozbite miasto 02.0316. Green Lantern. Wojna Korpusu Sinestro tom 1 16.0317. Superman. Człowiek ze stali 30.0318. Green Arrow. The Longbow Hunters 13.0419. Wonder Woman. Rok pierwszy 27.0420. JLA. Nowy Światowy Ład 04.0521. Starman. Grzechy ojca 18.0522. Lex Luthor. Czarny pierścień 01.06
Szansa na ukazanie się Green Lantern. Wojna Korpusu Sinestro w kolekcji jest równa 0, więc zmiany będą.
BTW tak wygląda w UK wydawanie kolekcji. 20 tomów, ale w totalnie losowej kolejności, więc mozaika w całości będzie dopiero wtedy, gdy kupi się całość 😅 Nie ma to jak motywacja do kupowania i nie przerywania subskrypcji w połowie.
Skąd taka informacja ? Przecież z inne "duble" nie stanowiły do tej pory problemu ?
Bazyl rzuca od czapy swoje niesprawdzone informacje a od niego jakoś nie wołasz potwierdzenia. Jesli mi nie wierzysz to poszukaj sam. Chociażby ostatnio wypowiadał się jeden z redaktorów DCmaniaka i powiedział to samo. Dla przypomnienia jest to blog którego redaktorzy jako jedyni potwierdzili wydanie Knightfalla w 4 tomach, a także sporadycznie piszą wstępy do komiksów DC dla Egmontu, więc na pewno jest to pewniejsze źródło niż informacja od takiego randoma z forum jak ja.
W sumie jestem w kolekcji aby na być Wojnę Sinestro. Duża lipa jakby tego tomu nie wydawali.
Na stronie Empiku tylko bieżący numer, Ruch wstrzymał sprzedaż online, nawet na allegro brak.
23. Zero Hour. Crisis in Time24. Shazam! (nie wiem który, ale zaktualizuje, jak się dowiem)25. Lex Luthor Black Ring, part 226. Joker (tu też dam znać)