@m81
Zobaczymy, bo wielkimi krokami zbliża się ten Limited Dr Strange ze Srebrnej Ery. Kurczę pieczone w pysk, chyba na głowę upadłem, że zamierzam kupić ten komiks za tyle siana.
Marvelek pisał, że w BiZDC jest mało batmanowych tytułów. No jest mało, ale coś tam coś tam jest. Nie czytałem żadnego z nich, więc tylko je wyliczam z listy hiszpańskiej. A jakie one będą, to się zobaczy jak wreszcie wyjdą po polsku. Ile razy mam to tłumaczyć? Jak miałem przeczytać te komiksy wcześniej, skoro dopiero pierwszy raz wyjdą drukiem w naszym języku w naszym kraju za rozsądną cenę??
A wiecie gdzie jest jeszcze trochę i jeszcze więcej dobrego Batmana? W drugiej części WKKDC oraz w samej Kolekcji Batmana od niemieckiego Eaglemoss. Ale ponieważ te serie zostały uwalone, to dlatego jest mało Gacka. Dostajemy za to słaby run Kinga, słabe scenariusze Tyniona i jakieś zlewki, które Egmont kupił od DC bo były tanie. Ok przyznaję, że elseworld White Knight mi się podobał. Ale już kontynuacja ssała. Co kupię jakiś egmontowy komiks o Batmanie, to albo słaby, albo wtórny, albo rozlazły i nudny. Ileż kurde można? Niestety - w tej Kolekcji nie będzie NML, więc się tej pozycji od TK nie doczekamy.