Próbuję szukać tego tomu o Supermanie na forach hiszpańskojęzycznych z pomocą tłumacza, ale jedyne co znalazłem to informacja, iż ludzie tam też nie wiedzą co wejdzie w skład tego tomu. Jedyne info jakie znalazłem brzmi, że może to być komiks Superman/Silver Surfer, ale to raczej myślenie życzeniowe, bo z tego co wiem to obecnie wydanie tych crossoverów DC/Marvel nie jest możliwe w zwykłych wydaniach, a co dopiero kolekcji. Zatem trzeba chyba czekać, aż ten tom zapowiedzą w UK, czy u nas żeby poznać zawartość.
Jednakże te moje poszukiwania nie poszły w 100% na marne bo znalazłem kilka ciekawych info. Np. tom 42 to nie musi być na 100% Superman Byrne' tylko tom 1 Bendisa. Co do reszty udało nam się rozszyfrować raczej poprawnie. Jeszcze mogę nadmienić, iż jako zawartość tomu 52 podawane jest kilka zeszytów serii Barra i Davisa z Batmanem poprzedzających właśnie tę tytułową My Beggining... and my Probable End. Znalazłem jeszcze info, że przy okazji testu w Hiszpanii, była dodawana ulotka w której podano tomy, które znajdą się w kolekcji. Kilka z tych tytułów nie znalazło się w oficjalnej liście 80 tomów opublikowanej później przez Salvat. Dlatego mogą to być, ale nie muszą, więc traktujcie tę informację jako ciekawostkę tomy, które uzupełnią 100, która u nas wyjdzie, a są to:
1. Aquaman: Throne of Atlantis (3 tom serii z Nowe DC)
2. Wonder Woman: Who is Wonder Woman? (powieść graficzna z 2008)
3. Suicide Squad: The Basilisk Rising (2 tom serii z Nowe DC)
4.Flash: Terminal Velocity (1994)
5.Justice League: Trinity War (dubel z Nowe DC)
plus historia z Jokerem, która w dokładnym tłumaczeniu na angielski brzmi: Deadly Enemies, ale nie jestem w stanie teraz na szybko zidentyfikować, który to dokładnie komiks.