Brak wyciszenia komunikatora biorę na siebie, zapomniałem go wyłączyć. Następnym razem będę o tym pamiętał, jak i z mojej strony będzie nowy mikrofon i kamerka, więc powinno być pod tym względem lepiej.
Trochę już lat minęło od premiery tamtego tomu, zwyczajnie wyleciał z głowy dokładny tytuł tomu, a właśnie po prostu bardziej widać nam pasował ten animacji.
Dokładna cena Kryzysu Tożsamości nie było klu wyprowadzi, bardziej chodziło tutaj o po prostu poruszenie tematu, że tamtą kolekcja miała dodatkowy tom premium. Ale tak, też nie pamiętałem dokładnej jego ceny.
I wybacz Bazyl, twoje podejście o ponownych wydaniach komiksów jest niezbyt wiarygodne, zważywszy twoje podejście do Egmontu i kolekcji. Jak najbardziej Hush potrzebuje kolejnego wydania, Egmont wydał to praktycznie dwie dekady temu, potem prawie dekadę temu Eaglemoss. Oba te wydania są już dostępne z drugiej ręki za zdecydowanie duże kwoty. I jak powiedziałem na filmie, nie tylko ze względu na zbliżającego się Husha 2, jak i po prostu rysunków Jima Lee.
Superman na Cztery Pory Roku również zasługuje na takie wydanie, zbiegło się ono z tym z BiZ, ale co z tego? BiZ przeminie, i co wtedy? Ludzie mają płacić chore pieniądze za to wydanie z drugiej ręki? Tak mogą kupić sobie bardzo ładne wydanie, nowe, i z masą świetnych dodatków.