Nie są znane, przestań wprowadzać w błąd.
Kiedy z tą listą wprowadziłem kogoś w błąd? Od początku mówiłem, że polskie tytuły wynikają z kompilacji listy brytyjskiej i hiszpańskiej. I że tytuły które wyjdą u nas są znane. Jakie na pewno wyjdą w danym dniu, to aktualizowałem na bieżąco o czym napisałem na samym wstępie tej listy. Teraz gdy mamy już 80 tom wersji PL, znam już kolejność reszty tytułów, do numeru setnego. Też liczę że i w Polsce będzie wydłużenie do 120 tomów, jak w UK. Ale to już nie wpłynie na polską kolejność pierwszej setki

Chodzi ci o tego Flasha? Brytyjczycy nie powtórzyli po Hiszpanach i postanowili go wymienić na Flash i GL: Odważni i bezwzględni. Kiedy tylko ta informacja trafiła do mnie, natychmiast znowu zaktualizowałem swoją listę. Teraz jest już dobra. Jak ktoś chce, możemy się założyć.
Nadchodzące tomy polskiej edycji to:
84. 23.10.2024 - Green Lantern: Rebirth GLR #1-6, GL #1-3
85. 06.11.2024 - Nieskończony Kryzys: Villains United VU #1-6, AC #830-31, S #221

To już drugi raz "Wielki Skok Seliny" trafia do Kolekcji DC i drugi raz będę musiał odmówić jego zakupu w takiej formie. Po prostu wydanie DC Deluxe jest lepsze. Zawiera i Wielki Skok Seliny i 9 kolejnych zeszytów tej serii o Catwoman. Kolekcje dały mniej, albo tyle samo jeśli chodzi o WKKDC.