@Kyms ale co jeszcze mam wyjaśniać? Napisałem, że encyklopedyczne informacje o twórcach, postaciach i serii cenię o wiele wyżej od stosiku alternatywnych okładek, szkiców i ogólnej pogadanki Kamila Śmiałkowskiego. Czy to jest niejasne?
Jak do ściany, Bazyl naprawdę nie widzisz tego, że twoje wypowiedzi to dwubiegunowość? Już nie będę wspominał tego o czym pisałem wczoraj czyli egoizmie o czym świadczy to, że jak ty masz dane wydanie komiksu to znaczy, że każdy je ma, i już nigdy nie powinno się go wydać w takim razie.
Ale wracając, dosłownie dajemy ci przykłady jak wieszasz psy na Egmontcie, Musze itp. czy to za to, że śmią wydać co ty już masz, czy z premedytacją zapominasz o dodatkach, a jak są to też źle, a jak Hachatte da te dodatki to twoim zdaniem Hachatte to bogowie jacyś.
Bazyl, też lubię Hachatte, też cenię sobie BiZ np. ale umiem stwierdzić jasno, że gdyby nie Egmont to nasz rynek komiksowy byłby ubogi jak cholera, fajnie, byśmy mieli kolekcje, ale np byśmy musieli zapomnieć o całych runach w regularnych seriach np.
I uwielbiam jak daje ci przykład Straczynskiego, a ty, że o ile dokończą go - niedługo wychodzi 3 z 5 tomów, dlaczego nagle by mieli to przerwać? A no tak, bo szukasz spisków w Egmoncie heh.
Ja rozumiem twoją wielką miłość do Hachatte, ale to co robisz, czyli albo świadomie, albo przez jakieś inne czynniki masz gdzieś co do ciebie mówimy i nie widzisz jednej wielkiej ironi w swoim postępowaniu to mi przykro po prostu.