Autor Wątek: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC  (Przeczytany 391413 razy)

Odp: Bohaterowie i Złoczyńcy. Kolekcja komiksów DC
« Odpowiedź #3225 dnia: Cz, 16 Listopad 2023, 13:25:09 »
Dzięki.
A czy @waynecollector pisał też może o zawartości innych tomów kolekcji których nie ma na stronie?
Nie pisałem, ale mogę zapytać Nicka Jonesa o zawartość tomów konkretnych - jakieś szczególne prośby co do których?

Offline bibliotekarz

« Odpowiedź #3226 dnia: Cz, 16 Listopad 2023, 13:53:49 »
Nie pisałem, ale mogę zapytać Nicka Jonesa o zawartość tomów konkretnych - jakieś szczególne prośby co do których?
Gdyby istniała taka możliwość to nurtuje mnie zawartość czterech tomów:
68. Superman: Legend Reborn
70. Justice League of America/All-Star Squadron. Crisis on Earth Prime
72. All-Star Squadron. The Ultra Humanite Saga
75. New Teen Titans: Terminator and Trigon
Batman returns
his books to the library

« Odpowiedź #3227 dnia: Cz, 16 Listopad 2023, 14:10:43 »
Gdyby istniała taka możliwość to nurtuje mnie zawartość czterech tomów:
68. Superman: Legend Reborn
70. Justice League of America/All-Star Squadron. Crisis on Earth Prime
72. All-Star Squadron. The Ultra Humanite Saga
75. New Teen Titans: Terminator and Trigon
Zapytałem, jak będę miał odpowiedź wrzucę tutaj odpowiedź z zawartością tych tomów  ;D

Offline Maragast

« Odpowiedź #3228 dnia: Cz, 16 Listopad 2023, 14:50:12 »

Jak możesz to zapytaj jeszcze o tomik "Green Lantern: Space Sector 2814".

« Odpowiedź #3229 dnia: Wt, 21 Listopad 2023, 20:51:05 »
Zawartość tomu: 75. New Teen Titans: Terminator and Trigon

Dzięki Mertusor za podesłanie instrukcji jak wstawiać zdjęcia  :D

Offline laf

« Odpowiedź #3230 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 07:52:26 »
Czyli do moich przewidywań, które wyglądały tak:
Na okładce mamy zeszyt New Teen Titans vol. 1 #1, a więc obstawiam, że będzie to początek świetnego runu Wolfmana i Pereza. Patrząc na liczbę stron zakładam, że będzie to 10 pierwszych zeszytów z lat 1980-1981. Mamy tam sporo dobra: formacja nowej drużyny (#1), debiut Deathstroke'a i Trigona (#2), origin Cyborga (#7).
dochodzi jeszcze pojedyncza historia z DC Comics Presents vol. 1 #26 zatytułowana "Where Nightmares Begin!".

Dzięki @wayne_collector. Jak będziesz miał kolejne informacje to dawaj znać.
« Ostatnia zmiana: Śr, 22 Listopad 2023, 08:07:28 wysłana przez laf »

« Odpowiedź #3231 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 09:21:21 »
Czyli do moich przewidywań, które wyglądały tak: dochodzi jeszcze pojedyncza historia z DC Comics Presents vol. 1 #26 zatytułowana "Where Nightmares Begin!".

Dzięki @wayne_collector. Jak będziesz miał kolejne informacje to dawaj znać.

Żaden problem. I jasne, jak coś będę wiedział będę się dzielił.

Offline Darth_Simon

« Odpowiedź #3232 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 15:21:04 »

Prezentacja najnowszego tomu kupionego w kiosku.
Dark side of the Force is the pathway to many abilities some consider to be unnatural - Chancelor Palpatine to Anakin Skywalker

Offline Archie

« Odpowiedź #3233 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 20:17:33 »
Nie będzie więcej kolekcji w empikach czy to jakieś opóźnienie? Aktualnie na stronie dostępny jest tylko nr 59, a “Ostatniej nocy” brak i tak samo w salonach.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens. And it can happen to you."

Offline dmlakers1

« Odpowiedź #3234 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 22:25:14 »
Nie będzie więcej kolekcji w empikach czy to jakieś opóźnienie? Aktualnie na stronie dostępny jest tylko nr 59, a “Ostatniej nocy” brak i tak samo w salonach.
Empiki mają opóźnienia w dostawach prasy do salonów.
Dziś byłem około godziny 10 i nie było dostawy bo cały czas czekali. Poszedłem po godzinie 18 i bez problemu kupiłem najnowszy tom BiZ.
Niestety kody rabatowe z smsów na -20% przy zakupach w salonach nie działają na prasę.

« Odpowiedź #3235 dnia: Śr, 22 Listopad 2023, 22:50:24 »
Empiki mają opóźnienia w dostawach prasy do salonów.
Dziś byłem około godziny 10 i nie było dostawy bo cały czas czekali. Poszedłem po godzinie 18 i bez problemu kupiłem najnowszy tom BiZ.
Niestety kody rabatowe z smsów na -20% przy zakupach w salonach nie działają na prasę.
Już od jakiegoś czasu kupiony niestety nie przechodzą, jedynie -15% z Empik Premium działają, swego czasu była promocja 40zł na rok, warto sądzę, bo co tom te parę złotych mniej jest.

Offline Odyn

« Odpowiedź #3236 dnia: Cz, 23 Listopad 2023, 08:48:20 »
Wczoraj zamówiłem z empik. com Ostatnią noc. Ale faktycznie dziś już produkt niedostępny... Uff, widocznie załapałem się rzutem na taśmę.
"Więcej Życie nie pozwoli rozdzielić, niż Śmierć połączyć może" P. B. Shelley

Offline Simon11

« Odpowiedź #3237 dnia: Cz, 23 Listopad 2023, 09:50:03 »

Wczoraj rano udało mi się nabyć przez aplikację, co ciekawe, tom kosztował 40 zł 50 gr. Ale to nie pierwsza taka sytuacja z brakiem dostępności. Pamiętam, że ten tom Flash / Green Lantern Waida, też był tylko przez parę godzin dostępny w empiku. Finalnie, zamówiłem go ze strony Hachette.

Offline Archie

« Odpowiedź #3238 dnia: Pt, 24 Listopad 2023, 23:00:32 »
Dzięki za info, dziś w salonie powinąłem. Wniosek taki, że trzeba liczyć że mają opóźnienia.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthafuckin' happens. And it can happen to you."

Offline psychoszoku

« Odpowiedź #3239 dnia: Nd, 26 Listopad 2023, 07:55:44 »
Wczoraj w salonie Empik, Gdańsk Szczęśliwa były aż 3 tomy.