Lista tytułów była znana prawie od samego początku, bo mieliśmy wtedy 80 pozycji z listy hiszpańskiej a potem doszły jeszcze brakujące tytuły brytyjskie. Opublikowałem to wtedy na swoim blogu.
Tak Bazylu, widziałem tą listę i kilkanaście edycji, które robiłeś na blogu (albo bardziej ścieku patrząc na niektóre wpisy. Zaskakuje mnie usunięcie wpisu o Sfilmowanych, czyżby dobrali ci się do dupy za pomówienia jakie napisałeś o nich?). Zachowujesz się jak zazdrosny bachor, że ktoś wie więcej od ciebie. Nie czuje się w obowiązku ujawniać tytułów o których wiem, że wyjdą u jakiegoś wydawcy, nieraz rzucę tytułem jak
tutaj (zanim napisze, że to wszystko było zapowiedziane wcześniej, przeczytaj dokładnie i sprawdź, bo jest tam jeden tytuł, który dopiero miesiąc później został ujawniony, kiedy wyszedł katalog

).
Co z tego że na KW 2019 Kołodziejczak mówił jedno, plan wydawniczy zawsze układają z wyprzedzeniem rocznym. Ja wiedziałem o Wojnie z Korpusem Sinestro rok przed zapowiedzą na emefce, tylko po co to pisać publicznie i psuć niespodziankę. Jakbyś nie był takim bucem to może bym ci napisał na privie. Będziesz za każdym razem męczył bułę o to, że Egmont wydał coś, bo kolekcja. Gdzie jest ta kolekcje Dredda o której tak pisałeś robiąc burdel wszędzie gdzie się tylko dało (na stronach sklepów, w wątkach wydawców)? Twoje teorie spiskowe są już męczące. Twoje podwójne standardy nie przedstawiają cię w dobrym świetle. Weź ty się ogarnij to może ludzi zaczną cię traktować poważnie.