Przecież musisz kupić coś żeby mieć taką zniżkę, więc nie ma opcji aby tom kolekcji wychodził tyle samo co kiedyś. Nie ma to jak wywalić logikę ze swoje wypowiedzi, aby zgadzało się pod tezę.
Nie musi. Mam co dwa tygodnie kod rabatowy na 20% do empiku, a nie kupiłem tam nic już od bardzo dawna przez ich stronę internetową.
Ale z Ciebie kolega... Ma kod, a się nie podzieli. I tak pewnie za każdym razem... A ja się doprosić w odpowiednim wątku nie mogę...
Wzrok szwankuje, czy to prymitywna prowokacja "na Bazyla"? Kierpic już dawno zamieścił kod rabatowy w odpowiednim wątku.
Mamy to, kupon do korzystania w stacjonarnych empikach -20%
www.idz.do/dX6e
Ważny do 22.05.
W jednym nie było chwilę po otwarciu w środę, drugi miał jeden egzemplarz, ostatni dwa.
Trochę wyrozumiałości dla pracowników empików, którzy harują za najniższą krajową. Po pierwsze nigdy nie ma tam pełnej obsady personelu, po drugie dziwne byłoby, aby tuż po otwarciu panie rozpakowały 8-10 kontenerów prasy, gdy w tym samym czasie muszą stać na kasie i obsługiwać nierozgarniętych klientów, którzy nie umieją znaleźć książki na półce. Najlepiej do empiku przychodzić koło południa, wtedy prasa jest już rozłożona. Raz się zdarzyło, że byłem po pracy i nawet wtedy nie miały wyłożonej całej prasy, ale to była jakaś kryzysowa sytuacja w salonie, gorączka zakupowa.
Ale wiesz, że na to forum wchodza też ludzie niemieszkający w Warszawie?
Lublin - nieco ponad 300 tys. mieszkańców. Empik w Plazie, wczoraj kupiłem Boostera, były cztery tomy. Marvel Origins aż sześć. Dziś w Felicity widziałem dwa, a znajomy swój tomik nabył w Olimpie. W sumie nie sprawdziłem jednego Empiku, bo mi nie po drodze. Żeby nie było, widziałem też Boostera w salonie Inmedio, jedna sztuka. Podobnie jak Marvel Origins, też widziałem jedną sztukę nowego tomu w Inmedio. Tyle że tam to niestety bez rabatów. Także dostępność słaba wcale nie jest.