Kurcze a ja ta zapowiedzią jestem mocno rozczarowany

Sory ale to wszystko praktycznie już było. Cieszę sie szczęściem tych którzy pierwszy raz te 4 powtórki z 5 zapowiedzi nabyja. Ekskluzywne wydanie limitowany nakład czy to wiąże się z ekskluzywna cena??? Kurcze to łatwy szmal dla TK...tłumaczenia są nie trzeba sie wysilać...kolory odpadaja...no kij czekam na cenę tych cacuszek...ekskluzywną cene zapewne

Przemarudzę jeszcze bo cieszył bym się bardziej gdyby taki Zabójczy żart został wydany w oryginalnych kolorach(Tm-Semic i tym Noir) tu już bym pewnie się grubo jarał, tak zostaje zniesmaczenie.
Dodatkowo te ,,limitowanie nakładu'' to czysty skok na Nasza kasę, wydali by to normalnie to zawsze na spokojnie gdzieś by każdy mógł sobie dorzucać do koszyka, a ja sam wole wydać na naprawdę cos limitowanego chocby od Studia Lain.
No i ostatnie smucenie to: Gdyby dziś równocześnie z tym Noir powiedzieli ze wydadzą dalej HJiKZL Aquamana oraz Flasha z Odrodzenia to ta zapowiedzią cieszył bym się tym faktem bardziej, wiedząc i będąc świadomym jakie perełki ...kolejny raz nam powtórzą.
Nie mniej jednak cieszę sie każdym pozytywnym odbiorem tych zapowiedzi i oby każdy był usatysfakcjonowany.
Czuje ze dostałem kolejnego kopa ...dzięki E dziex TK, cos ostatnio mam pod górkę.
Skoro tak chcieli czerni i bieli, to naprawdę tak trudno było wypuścić Batman Black & White.