6 tom akurat nawet jest potrzebny (przynajmniej Annual 2 i 34 zeszyt) by zrozumieć sam początek Endgame.
Co do samego runu - dla mnie to jeden z lepszych i moich ulubionych runów z New 52, a także jeden z moich ulubionych runów z Batmanem. Ale po kolei:
1 tom jest naprawdę dobry, zdecydowanie warto przeczytać.
2 tom jest również dobry, ale troszeczkę gorszy od częsci 1.
3 tom bardzo lubię, nawet bardziej niż inni. To dobra historia na jakiś film z Batrodziną. Ba, nawet samo zakończenie lubię, w przeciwieństwie do innych osób z którymi rozmawiałem o tym komiksie.
4 i 5 tom się mi spodobał, jednak musiałbym sobie odświeżyć te historie, bo niewiele z nich pamiętam.
6 tom jest chyba jednym z moich ulubionych tomów w Nowe DC Comics. Podoba mi się ten zbiór róznych historyjek, każda z nich ma coś w sobie. Mimo wszystko ten tom trzeba przeczytać przed takimi komiksami jak Ostateczna Rozgrywka, Wieczny Batman czy Rok zerowy.
7 tom chyba wręcz uwielbiam, bo szczerze mówiąc to był mój jeden z pierwszych przeczytanych komiksów z Batmanem, do którego lubię czasem wracać.
8 tom jest niezły, bardziej mi się podoba niż innym chyba ze względu na Gordona.
9 tom nawet lubię, jednak ostatnie zeszyty mają jeden duży problem, który dobrze wyjaśnił Spoiler Included w tym filmie
10 tomu jeszcze nie przeczytałem .