Autor Wątek: Batman Noir - ankieta  (Przeczytany 134284 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gazza

Odp: Batman Noir - ankieta
« Odpowiedź #450 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 13:54:57 »
(...)
Nawet mi się już nie chce tego komentować... Ciekawy jestem czy w poniedziałek znajdę te przebarwienia czy też nie?
Nie ma co komentować moim zdaniem.
@darkwolf1 nie wspominał o problemie, egzemplarze do akceptacji druku również były zdaniem wydawcy ok - może to incydentalne zgłoszenia. Bądźmy spokojni. Wydawca postępuje słusznie.

Offline misiokles

« Odpowiedź #451 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:07:04 »
Wydawnictwo nie reaguje - źle. Reaguje - też niedobrze. Niektórzy jakoś lubują się w dopierniczaniu się tylko dlatego...ze można.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #452 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:08:07 »
Wyrywkowo zostały sprawdzone wszystkie tytuły i nie wszystkie mają wady, więc to nie jest tak, że cały nakład jest uszkodzony.

Offline komiksowe_warianty

« Odpowiedź #453 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:25:59 »
Widziałem fotkę z tymi plamami i po 2 minutach przyglądania się nadal ich widziałem :P Minęło już z 10 i nadal nie mogę dojrzeć. Dawać lepsze fotki 8)

Offline darkwolf1

« Odpowiedź #454 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:26:48 »
Nie ma co komentować moim zdaniem.
@darkwolf1 nie wspominał o problemie, egzemplarze do akceptacji druku również były zdaniem wydawcy ok - może to incydentalne zgłoszenia. Bądźmy spokojni. Wydawca postępuje słusznie.

Nie wspomniałem,bo na szybko przejrzałem i problem występuje :(
Prawie każdy z komiksów posiada żółte linie, mniej lub bardziej widoczne. Jedynie Pewnego Dnia nie ma, ale to chyba dlatego że zakładka leżała w miejscu gdzie jest czarne tło...

Offline Szekak

« Odpowiedź #455 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:29:46 »
Wydawnictwo nie reaguje - źle. Reaguje - też niedobrze. Niektórzy jakoś lubują się w dopierniczaniu się tylko dlatego...ze można.
A kto krytykuje to, że wydawnictwo reaguje? Jak już, to jest krytyka tego, że część nakładu to może być bubel i będzie się bawić trzeba z wymianą itp.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Online parsom

« Odpowiedź #456 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 14:30:45 »
Gdzie są fotki? Chętnie się przyjrzę, może to jakiś cud?

Offline SawiK

« Odpowiedź #457 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 15:24:23 »
 To miała byc jakosc na najwyższym standardzie itp itd ;D Super, zabawa trwa w najlepsze a
 pamiętam niedawnego uszkodzonego limitowanego Thorgala  >:(  Teraz padło na limitowane wydanie Batka ::).
Może niech dodrukują 1000 pakietów a te walnięte sprzedadzą z 40%-60% rabatu jak niedawno Nowe DC 8)

Offline weiter

« Odpowiedź #458 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 15:50:11 »
Widziałem fotkę z tymi plamami i po 2 minutach przyglądania się nadal ich widziałem :P Minęło już z 10 i nadal nie mogę dojrzeć. Dawać lepsze fotki 8)
Na fotkach słabo to widać. Ale na żywo wygląda naprawdę kiepsko. Exklusiv kużwa.

Offline weiter

« Odpowiedź #459 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 15:57:43 »
Czekamy na wyjaśnienie sytuacji
My tzn.czytelnicy, którzy zakupili takie wadliwe egzemplarze, również.

Offline Koalar

« Odpowiedź #460 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 16:17:54 »
Kupiłem komplet w Egmoncie. Zniżka OK, torbę i kartki można odsprzedać. Chociaż ta torba to nic specjalnego, materiałowa, wygląda na taniochę.
Ochronny karton okazał sie po prostu cienkim kartonem. Był więc cienki karton wsadzony w nieco grubszy karton. Ja lepiej pakuję komiksy za 15 zł sprzedane na Allegro.
Komiksy wielkie, wyglądają super. Rarytasiki. Ale nie odfoliowałem jeszcze, nie chcę się na razie denerwować.
pehowo.blogspot.com - blog z moimi komiksami: Buzz, Fungi, PEH.

Offline isteklistek

« Odpowiedź #461 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 16:24:33 »
Facebook "Kolekcjonerzy Komiksów - sekcja pro" tam jest fotka w komentarzach jak to wygląda i widać mocno.

Offline Szekak

« Odpowiedź #462 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 16:36:44 »
Fotki dla tych co nie mają fejsa:

Ehhh, patrząc na to ile zamieszania i problemów narobił Egmont z tym wydaniem to szybko za kolejnego eksklusiva się nie weźmie. :(
Piękno jest w oczach patrzącego.

JanT

• Gość
« Odpowiedź #463 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 16:43:11 »
Ile jest takich stron?

Offline isteklistek

« Odpowiedź #464 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 16:48:42 »
No to w następnym tygodniu wymienią przebarwione egzemplarze, a tym co nie wymienią, bo nie mają tego odbarwienia będą radzić odciąć zakładkę, bo może ono w przyszłości nastąpić.