Autor Wątek: Batman Noir - ankieta  (Przeczytany 141153 razy)

Offline Death

Odp: Batman Noir - ankieta
« Odpowiedź #435 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 10:29:48 »
A które wysłali? :)

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #436 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 10:41:11 »
I ile ich złożyłeś?

Offline carnivale

« Odpowiedź #437 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 10:57:00 »
What? Nie maja na stanie, ergo calosc juz wyprzedana?
Tak po prawdzie to ten Batman może się nigdy nie wyprzedać. Skoro nie podali nakładu a faktycznie im się skończy to zawsze mogą po cichu zrobić dodruk no bo przecież nie wiadomo jaki był nakład...

Offline Szekak

« Odpowiedź #438 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 10:58:47 »
Ja tylko dodam, że torba Batmana nie jest już dodawana do zamówień, więc ona już się na pewno skończyła.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline szczaff

« Odpowiedź #439 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 11:01:12 »
A które wysłali? :)
To, na które nie było żadnej zniżki czyli pakiet za 690zł.
W sumie to bez znaczenia, bo i tak anulowałem wszystkie zamowienia i tego wysłanego po prostu nie odbiorę ale chciałem pokazać "profesjonalizm" egmontu.
Złozylem w sumie 3 zamowienia.
Najpierw na 3 pakiety koncem lipca (na ktore potem dostalem 20 procent znizki jako lojalny klient)
Potem zlozylem jeszcze dwa zamowienia na 1 pakiet każde (już bez żadnej zniżki)

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #440 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 11:09:00 »
1. ustawiłam druga pule toreb
2. pakiety są
3. chwilowo na stronie brak Długie Halloween ale dzis powinien znowu sie pojawić
4. w pierwszej kolejności wychodzą pobraniówki - nie jest to żadna strategia, tak tylko działa system

Offline szczaff

« Odpowiedź #441 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 12:54:03 »
1. ustawiłam druga pule toreb
2. pakiety są
3. chwilowo na stronie brak Długie Halloween ale dzis powinien znowu sie pojawić
4. w pierwszej kolejności wychodzą pobraniówki - nie jest to żadna strategia, tak tylko działa system
To byla paczka pobraniowa.
Poza tym sciema - anulowanie z powodu brakow w magazynie a na stronie zamowic mozna.
Pozdrawiam wszystkich

Offline mappy

« Odpowiedź #442 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 14:47:01 »
Czy było wspominane kiedy będą zwroty należności dla tych lojalnych klientów?

Offline Teli

« Odpowiedź #443 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 15:11:35 »
Wspomniane nie było ale wczoraj zwrot dostałem na konto. Mogę więc potwierdzić że sytuacja zwrotu tych 20% ma miejsce. Była tylko informacja że zwrot będzie uzależniony od wybranej formy płatności więc jeśli brałeś za pobraniem to pewnie mniej zapłacisz przy odbiorze.

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #444 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 15:37:43 »
Tak, pobrania zostaną pomniejszone. Proszę sie nie sugerować mailem systemowym z pełna kwotą, on sie generuje na podstawie pierwotnych danych. Sprawdzałam i kwoty sa pomniejszone. Jakaby jednak COŚ, to prosze dawać znać.

Zwroty się dzieją

i produkt niedostępny jest już dostepny
https://egmont.pl/Batman-Noir.-Dlugie-Halloween,20283393,p.html

Na pakiety jest jeszcze kilkanaście niezrealizowanych zamówień, ale spokojnie, wszystko sukcesywnie wychodzi

Offline darkwolf1

« Odpowiedź #445 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 18:57:10 »
Ja już swoją paczkę dostałem i powiem że wygląda to bardzo ładnie :)
Chętnie przytuliłbym inne tego typu wydania.

Offline Szekak

« Odpowiedź #446 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 18:58:17 »
Jak papier? :)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline darkwolf1

« Odpowiedź #447 dnia: Cz, 08 Sierpień 2019, 19:12:01 »
W porządku. Nie jestem znawcą, ale lekko świecowy, paluchy się nie odbijają :)
No i mamy zakładki z logiem gacka. Może to i było gdzieś wspominane, w każdym bądź razie pomysł nawet fajny. Na razie przeglądam tylko "Powrót..".
Marzą mi się takie wydania innych komiksów : Daredevil : The Man Without Fear czy Dark Phoenix Saga. Ech marzenia...

Offline Teli

« Odpowiedź #448 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 13:41:12 »
Jedziem z cyrkiem po premierze. Uwaga dostałem mail wyprzedzający z Egmontu choć paczka dopiero dziś nadana. Publikuję bo przyda się wszystkim tym co zamawiali gdzie indziej:

"Szanowni Państwo,

w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy zgłoszenie dotyczące nowości wydawniczej „Batman Noir”, która została przedpremierowo wysłana do Klientów Egmont.pl.   
W niektórych egzemplarzach stwierdzono niewielkie przebarwienie wynikające z odcisku zakładki.
Niestety, uszkodzenie było niemożliwe do stwierdzenia podczas odbioru nakładu bez otwierania zafoliowanych komiksów. Egzemplarze, na podstawie których akceptowaliśmy druk, nie posiadały wady.
Wiemy, że nie wszyscy z Państwa planowali odfoliowanie swoich egzemplarzy, więc nie będą w stanie sprawdzić, czy ich komiksy mają przebarwienie. Jeśli się Państwo na to zdecydują, będziemy wdzięczni za sygnały oraz zdjęcia przebarwienia, co ułatwi ocenę skali nieprawidłowości i podjęcie odpowiednich kroków.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jest ona nagła, więc w przyszłym tygodniu wrócimy do Państwa ze szczegółowymi informacjami co do dalszych działań.

Z poważaniem,

zespół Egmont Polska"

Nawet mi się już nie chce tego komentować... Ciekawy jestem czy w poniedziałek znajdę te przebarwienia czy też nie?

Offline glutamiluta

« Odpowiedź #449 dnia: Pt, 09 Sierpień 2019, 13:50:53 »
Od rana pije meliskę i płacze w torbę batmana.
Sprzedaz na sklepie Egmont zostanie zablokowana. Nie wiem co zrobia inne sklepy.
Czekamy na wyjaśnienie sytuacji