Jedziem z cyrkiem po premierze. Uwaga dostałem mail wyprzedzający z Egmontu choć paczka dopiero dziś nadana. Publikuję bo przyda się wszystkim tym co zamawiali gdzie indziej:
"Szanowni Państwo,
w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy zgłoszenie dotyczące nowości wydawniczej „Batman Noir”, która została przedpremierowo wysłana do Klientów Egmont.pl.
W niektórych egzemplarzach stwierdzono niewielkie przebarwienie wynikające z odcisku zakładki.
Niestety, uszkodzenie było niemożliwe do stwierdzenia podczas odbioru nakładu bez otwierania zafoliowanych komiksów. Egzemplarze, na podstawie których akceptowaliśmy druk, nie posiadały wady.
Wiemy, że nie wszyscy z Państwa planowali odfoliowanie swoich egzemplarzy, więc nie będą w stanie sprawdzić, czy ich komiksy mają przebarwienie. Jeśli się Państwo na to zdecydują, będziemy wdzięczni za sygnały oraz zdjęcia przebarwienia, co ułatwi ocenę skali nieprawidłowości i podjęcie odpowiednich kroków.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jest ona nagła, więc w przyszłym tygodniu wrócimy do Państwa ze szczegółowymi informacjami co do dalszych działań.
Z poważaniem,
zespół Egmont Polska"
Nawet mi się już nie chce tego komentować... Ciekawy jestem czy w poniedziałek znajdę te przebarwienia czy też nie?