Autor Wątek: Batman Noir - ankieta  (Przeczytany 122575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Midar

• Gość
Odp: Batman Noir - ankieta
« Odpowiedź #225 dnia: Cz, 18 Lipiec 2019, 18:52:20 »
U mnie jest taki status:

STATUS ZAMÓWIENIA
Spodziewany czas dostawy:
Środa, 21 Sierpnia, 2019

Zamawiałem z odbiorem osobistym i płatnością przy odbiorze.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #226 dnia: Cz, 18 Lipiec 2019, 19:35:38 »
Wy wszyscy jesteście cwani i chcecie zapłacić dopiero przy odbiorze. A jeśli sklepy będą miały mniejszą ilość to pewnie wyślą te sztuki tym co opłacili z góry, a z resztą rozwiążą umowę.

Offline xanar

« Odpowiedź #227 dnia: Cz, 18 Lipiec 2019, 19:42:29 »
a to nie działa przypadkiem kolejność zamówień.
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline szczaff

« Odpowiedź #228 dnia: Cz, 18 Lipiec 2019, 21:24:21 »
Ja zamowilem 15go

Offline Gazza

« Odpowiedź #229 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 07:46:01 »
Zamówiłem też 15 w taniejksiążce, kurier i płatność przy odbiorze (z reguły tak opłacam) i status jest niezmiennie: "Spodziewany czas dostawy: Wtorek, 20 Sierpnia, 2019"
bez maili anulujących itp.
Odpisali mi tylko na prośbę o pancerne pakowanie: "Dzień dobry, przesyłki z zamówieniami są pakowane bezpiecznie. Proszę jednak zwrócić uwagę na stan przesyłki w chwili odbioru. Jeżeli zewnętrzne opakowanie będzie naruszone, proszę nie odbierać paczki. Zostanie do nas zwrócona, co umożliwi nam złożenie reklamacji do firmy doręczającej."
:)

Offline Gazza

« Odpowiedź #230 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 10:58:03 »
Po tych linkach, które @Szekak zapodał w wątku z promocjami - zastanawiam się czy samemu nie anulować tego zamówienia...
Jak tak dalej pójdzie to zaraz pakiet będzie poniżej 400 zł dostępny....

Offline Szekak

« Odpowiedź #231 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 11:02:36 »
To już się nie zastanawiaj, bo już nie ma. :P

Myślę, że to błąd i nie ogarnęli co sprzedają, no ale zobaczymy.

PS. Linki by ci się przydały, ale lajka nie dasz! :D
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline pMk_91

« Odpowiedź #232 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 12:19:55 »
Niesamowity burdel z tymi ofertami na Batman Noir, rano patrzyłem ceny na allegro były w okolicy 600zł, potem 430zł teraz ponad 500zł xD

Offline Gazza

« Odpowiedź #233 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 12:42:08 »
To już się nie zastanawiaj, bo już nie ma. :P

Myślę, że to błąd i nie ogarnęli co sprzedają, no ale zobaczymy.

PS. Linki by ci się przydały, ale lajka nie dasz! :D
Oj, nie bądź drobiazgowy ;)  Już naprawiłem to niedopatrzenie. :)

@pMk_91 - racja. Chyba nie było w naszym komiksowie takiego bajzlu jeszcze z jakimkolwiek wydaniem. Jak na ironię - za aktualnym stoi największy wydawca, któremu moim zdaniem nie powinno się to w ogóle przytrafić. Ale cóż - nie od dziś piarowo Egmont nie bryluje...

Offline Szekak

« Odpowiedź #234 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 12:43:25 »
Trochę się jak z zapisami do lekarza zrobiło, każdy obstawił po kilka zamówień i czeka które wypali. ;)
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline xanar

« Odpowiedź #235 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 12:48:45 »
Wakacje są, może osoba ogarniająca poszła na urlop  :)
Twój komiks jest lepszy niż mój

sum41

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 15:02:01 »
Niesamowity burdel z tymi ofertami na Batman Noir, rano patrzyłem ceny na allegro były w okolicy 600zł, potem 430zł teraz ponad 500zł xD

430 zł a od jakiegoś sklepu?

Offline pMk_91

« Odpowiedź #237 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 15:03:48 »
430 zł a od jakiegoś sklepu?

Była rano taka oferta na allegro od użytkowników tantis, the book oraz tradum, teraz mają cenę ponad 500zł.

Online misiokles

« Odpowiedź #238 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 15:15:16 »
Jak na ironię - za aktualnym stoi największy wydawca, któremu moim zdaniem nie powinno się to w ogóle przytrafić. Ale cóż - nie od dziś piarowo Egmont nie bryluje...
A ja sądzę że to sklepy przyzwyczajone że zawsze z Egmontu płyną do nich tysiące egzemplarzy nie ogarniają że Egmont raz na jakiś czas wyda coś o ograniczonym (jak na niego nakładzie) i z rozpędu wpisują bzdury w silnik sklepu.

Offline Teli

« Odpowiedź #239 dnia: Pt, 19 Lipiec 2019, 15:30:27 »
Ciężko zawyrokować czy to bajzel od strony sklepów czy działu handlowego egmontu. Jak na razie im dalej w las tym mniej wiadomo. Coraz więcej sprzecznych sygnałów w sprawie dystrybucji tego wydania nie nastawiło mnie pozytywnie i postanowiłem mimo wszystko zostać przy zamówieniu bezpośrednio z egmontu - trudno najwyżej stracę. Jakoś przeboleję. Wolę to  niż mam znowu czytać o anulowaniu zamówienia z przyczyn niezależnych od sklepu (artbook Thorgala).
W każdym razie jedno się egmontowi udało. Projekt "Dziwny Batman" jest coraz bardziej dziwny. I z pewnością zostanie zapamiętany - choć wątpię by w pozytywach. Dobrze że do 100 lecia nietoperka jeszcze dwie dekady może do tego czasu zajmie się tematem ktoś bardziej kompetentny.