No cóż, następnym razem pani Gluta Miluta powinna się ugryźć w język. Oczywiście, ona cały czas twierdzi że jest tutaj prywatnie, ale jednocześnie wygląda na to, że prowadzi promocję swojego sklepu i na drugi raz powinna na temat wydań Egmontu przekazywać raczej na 100% pewne i takie którymi może się podzielić, bo wszystko co od niej wychodzi uważane jest tutaj za oficjalne stanowisko Egmontu, czemu się zresztą specjalnie nie dziwię.
A 520 złotych za ten zestaw to godna cena, ja i tak nie jestem zainteresowany kupowaniem komiksów, które już posiadam za to większych i bez koloru, ale jakbym miał kupować to raczej nie czułbym, że przepłacam. Trochę mi się śmiać chce bo zauważam tutaj pewne oznaki rozczarowania, że chyba za tanio. Jak widzicie drodzy wydawcy jest pole do popisu, są osoby co będą zadowolone jak wydadzą powyżej tysiąca za sztukę. A tak dobrze, że kolekcja Batmana trafi w jakiejś sensownej cenie i nie będzie do kupienia jedynie w czwartek między 8:45 a 9:20. Szkoda jedynie, że jakiegoś premierowego tłuściocha nie dorzucono jako dodatkowy projekt z tej okazji.