@Zwirek. Odnoszę wrażenie, że ciągle nie wiesz o co mi chodzi. Mi jest przykro, że tak mało ludzi angażuje
się w tego typu zabawy/projekty/ankiety (jak zwał tak zwał). Fajnie by było gdyby udzielało się więcej
spośród tych zarejestrowanych.
Żeby to miało ręce i nogi, to trzeba pójść w ilość (co z resztą sami tutaj postulujecie). Lubimyczytac to największy portal z ocenami książek i komiksów w Polsce. Masz tam przekrój wszystkich czytelników w każdym wieku z każdego środowiska. Więc już nie trzeba narzekać, że na Komikspec tylko 20 osób bierze udział w zabawie, wchodzisz na Lubimyczytac i masz setki osób, które biorą udział w podobnej zabawie.
No właśnie. Po co robić cokolwiek, jak wystarczy wejść w link taki czy taki. A mnie inie interesują inni.
A czemu to właśnie Komikspec (największe komiksowe forum) nie ma być tym miejscem gdzie
wchodzą inni, żeby poczytać sobie różnorakie rankingi, listy itp.. Czemu wydawcy
nie mieli by przeprowadzać tu badania rynku, sondować różne rzeczy. Gdzie jak nie tu.
Parę osób (zazwyczaj ciągle tych samych) bierze udział w sporach o okładki komiksów Studia Lain i to by było na tyle.
Chodzi o to, że forum nie wykorzystuje swojego potencjału.