Autor Wątek: Wydarzenia komiksowe / Festiwale / Comic Con  (Przeczytany 234284 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kapral

• Gość
Odp: Wydarzenia komiksowe / Festiwale / Comic Con
« Odpowiedź #735 dnia: Pn, 31 Sierpień 2020, 20:19:47 »
Przecież doskonale wiesz co tzn., więc nie klej głupa.

Offline Eyeless

« Odpowiedź #736 dnia: Pn, 31 Sierpień 2020, 23:38:46 »
Przecież doskonale wiadomo, że wirus nie atakuje festiwali, wyborów i wielu innych masowych wydarzeń. Jest na tyle inteligentny , że skupia się na górnikach, protestujących, mieszkańcach domów pomocy i w najbliższym miesiącu na najmłodszej latorośli.
Tak mówią w tv to pewnie tak będzie.

Offline Hans

« Odpowiedź #737 dnia: Pn, 31 Sierpień 2020, 23:55:31 »
Zastanawiam się nad tym.
Zaczyna się sezon grypy, do tego Covid - jakie gwiazdy przyjadą na festiwal (zwłaszcza ze Polska dość wysoko stoi w rankingach zakażeń). I czy im tego nie zamkną. Ale jak są dotacje to trzeba je wykorzystać - koniecznie - bo niewykorzystane  przepadają.
Ogłoszenie imprezy na miesiąc  przed wydarzeniem nie tylko słabo wygląda, ale też bardzo mało profesjonalnie.
Z przyjemnością zobaczę jakieś znane zagraniczne nazwiska, jednak ich przyjazd jest mało realny.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #738 dnia: Wt, 01 Wrzesień 2020, 08:03:38 »
ja się bardzo cieszę z tej imprezy, bo bardzo brakuje mi w tym roku konwentów. wydaje mi się że brak programu ma związek głównie z tym, że organizatorzy walczyli, żeby impreza się odbyła. goście pewnie głównie krajowi.

Offline Teli

« Odpowiedź #739 dnia: Wt, 01 Wrzesień 2020, 08:14:56 »
Kurna... później się ogłosić nie dało? Ja wiem że po decyzjach odnośnie MFKi pozostała próżnia którą trzeba wypełnić ale czy to trochę nie za mocno na chybcika? Czas pokaże.
W chwili obecnej ciężko mi będzie przebudować plany życiowe i mimo chęci raczej nie pojadę, chyba że przywalą jakimś punktem programu lub gościem który przechyli szalę ale to mało prawdopodobne.
Jednak z ciekawością przyjrzę się festiwalowi i temu jakie będzie jego pokłosie bo będzie on cenną wskazówką co do przyszłości większych komiksowych spotkań na najbliższy rok.

Offline Arne

« Odpowiedź #740 dnia: Wt, 01 Wrzesień 2020, 08:28:26 »
Oczywiscie, musieli sie wbic w termin, kiedy zona ma juz zarezerwowany wyjazd. Jedyna szansa, ze jej impreze odwolaja, to wtedy moge wskoczyc w wolny termin. ;)

Offline Klint

« Odpowiedź #741 dnia: Wt, 01 Wrzesień 2020, 08:35:04 »
Ogólnie to dobra informacja. Nie planuje się wybrać jednocześnie liczę że w związku z wydarzeniem kilka wydawnictw dorzuci do przysłowiowego pieca. Szczególnie Taurus Media.

ramirez82

• Gość
« Odpowiedź #742 dnia: Wt, 01 Wrzesień 2020, 09:46:48 »
Szczególnie Taurus Media.

O, na pewno! ;)

Offline Szekak

« Odpowiedź #743 dnia: Cz, 10 Wrzesień 2020, 12:29:39 »
Niech żyje komiksowa Warszawa za niecały miesiąc, a tu nic nie wiadomo na temat gości itp.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #744 dnia: Cz, 10 Wrzesień 2020, 13:23:12 »
przy niech żyje papier podali info 10 dni przed impezą wrześniową więc tu pewnie bedzie podobnie

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #745 dnia: Cz, 10 Wrzesień 2020, 13:52:21 »
Najważniejsze pytanie to po ile będą bilety.

Offline Szekak

« Odpowiedź #746 dnia: Cz, 10 Wrzesień 2020, 14:48:22 »
No tak, co tam artyści i twórcy komiksowi, dla bazyla najwazniejsze czy bilet za 15zł czy 30zł.
Piękno jest w oczach patrzącego.

Offline Bazyliszek

« Odpowiedź #747 dnia: Cz, 10 Wrzesień 2020, 15:05:56 »
Nie będzie żadnych artystów z którymi bym się chciał spotkać, bo w czasie pandemii i tak nie przyjadą. Ważni będą prelegenci i tematy spotkań. Ale by wiedzieć, czy mi się będzie chciało na to iść, muszę znać i program i cenę biletów.

Offline Death

« Odpowiedź #748 dnia: So, 19 Wrzesień 2020, 11:33:44 »
Ponad tysiąc zakażeń. Wyczuwam jakieś akcje ze strony rządu.

Kapral

• Gość
« Odpowiedź #749 dnia: So, 19 Wrzesień 2020, 12:00:10 »
Wyczuwam akcję "przedterminowe wybory". Kto wie czy nie temu właśnie miała służyć ta podpucha z ustawą futerkową.