Komiksy > Komiksowe festiwale

Niech żyje Komiks! - 23.11.2024 Warszawa

<< < (2/2)

HugoDumont:
Do listy gości dołączą twórcy z KiMu- Sławomir Zajączkowski,  Krzysztof Wyrzykowski i Robert Konsztat.

Leyek:

--- Cytuj ---UWAGA!!!
Ważna informacja w związku ze stanem zdrowia Tadeusza Baranowskiego. Na jutrzejszej imprezie "Niech żyje komiks" w Warszawie, nie będą podpisywane żadne inne albumy, oprócz promowanej tam o godzinie 16.00 książki „Najlepsze kawałki z Baranowskiego".
Ogromna prośba do Was, abyście uszanowali tę decyzję i zrozumieli sytuację, w jakiej obecnie znajduje się artysta.
--- Koniec cytatu ---

keram2:
Krótkie sprawozdanie.
Po raz pierwszy od lat, jechałem na imprezę komiksową mając w torbie zaledwie dwa albumy do wrysów (specjalna Szkoła Latania i Korfanty), na miejscu kupiłem siedem komiksów za które zapłaciłem 245 zł z czego prawie połowę dałem za Tajfuna z dwustronicowym wrysem Gierka.
Oprócz tego sześć rysunków w KiKu, dwa w komiksach (Wyrzykowski, Laprus-Wierzejska) i pięć na kartkach (Kurowski, Gach, Konsztat, Churski, Pałka).
Jedyny minus imprezy to opóźnienia w programie, właśnie dlatego, (aby nie spóźnić się na pociąg powrotny do Łodzi) musiałem prosić Truścińskiego o "szybki" rysunek, przez co mój zbójcerz nie jest tak wypasiony jak Wiedźmin Szekaka (gratulacje).
Generalnie fajna, kameralna impreza, dobrze, że oprócz wielkich (oczywiście potrzebnych) imprez typu KW czy MFKiG są też takie nieduże mniej wyczerpujące festiwale.
Pozdrawiam wszystkich napotkanych.

gashu:
Ja PRDL. Coś mi się dokumentnie pochrzaniło i wybierałem się na imprezę dzisiaj  :(. Gdyby nie powyższy post kerama pewnie byłbym teraz w drodze...  :P
Z racji powyższego pytanie ... Nie wziął ktoś przypadkiem podwójnego Wild Westa Moniki L-W i nie chciał odsprzedać jednego egzemplarza?  :)

Alexandrus888:
Keram, głosuję za nie zatwierdzeniem sprawozdania, dopóty nie będzie kompletne, tj. uzupełnione o załączniki obrazujące zdobyte oryginały prac artystów komiksowych (tzw. zrywy itp.).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej