Było może gdzieś coś podobnego, ale do Sienkiewicza?
Chwilowo nic takiego nie mam, ale jeśli ktoś ma jakieś oficjalne informacje chętnie się z nimi zapoznam.
Czy będzie można podejść do Sean Murphego po autograf/wrys (zgodnie z cennikiem zamieszczonym wyżej) nawet jeśli ktoś nie kupił w czerwcu tych specjalnych biletów/numerków?
(w sumie podobne pytanie odnośnie do Mariniego i Sienkiewicza - o ile też będą mieli płatne wrysy/autografy)
Dokładnie, podchodzisz na stoisko płacisz i masz

Numerki są zbędne, aczkolwiek może (choć nie musi) pojawić się jakaś kolejka do wrysów. Ale że dyżury są długie i rozłożone na dwa dni, a ceny nie ukrywajmy nie dla każdego nie powinno być problemu z wrysem.
Tymczasem dorzucam jeszcze ostatni cennik od Mariniego. Tu dla odmiany
ceny w euro (do chwili obecnej nie wiem czy będzie chciał przyjmować opłatę w złotówkach, mi zasugerował zabranie waluty) z tego co rozmawiałem z Enrico to jest otwarty na sugestie innych typów wrysów/rysunków i wtedy wycenia indywidualnie.
Dla wyjaśnienia "sketchbook" to takie wydawnictwo z rysunkami z "Orłów Rzymu" które ostatnio Marini wozi ze sobą na targi wszelakie, może będzie miał kilka sztuk ze sobą i na emefce.
Zaznaczam, że cennik może się jeszcze zmienić, ale daje "orientację w terenie"