Komiksy > Komiksowe festiwale

MFKiG 2025 - 36. Międzynarodowy Festiwal Komiksu i Gier w Łodzi

(1/4) > >>

Teli:
Kurz co prawda jeszcze nie opadł a już rzucili nową datę. Wychodzi na to że widzimy się w Łodzi za nieco ponad rok. Pozostaje wierzyć że organizatorzy wyciągną jakieś wnioski z minionej edycji. W co wątpię ale podobno nadzieja umiera ostatnia.

Leyek:
Ludzie w sierpniu już marudzili o program/gości, a to przecież jeszcze wakacje.
No to cyk za rok robimy 2 tygodnie później to będzie można gości ogłosić w okolicach 15 września :)

Popiel:

--- Cytat: Teli w Wt, 17 Wrzesień 2024, 13:19:32 --- Pozostaje wierzyć że organizatorzy wyciągną jakieś wnioski z minionej edycji. W co wątpię ale podobno nadzieja umiera ostatnia.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście o ile te wnioski zostaną im przedstawione, bo możliwe, że z ich perspektywy wszystko poszło OK.
No ale po to są maile, żeby się komunikować i zgłaszać zastrzeżenia. Tutaj nie zaglądają, więc można sobie wyłącznie pohukiwać :)

Łazur:
Zaraz zaraz, a co z monitoringiem mediów w temacie imprezy, który ponoć jest robiony i przedstawiany Mamutowi? :) przynajmniej tak się tym chwalił ze 2-3 lata temu.

Natomiast nie wiem czy orgowie MFK zaglądają na forum, ale fejsbuka raczej czytają. Krytyczne komentarze pojawiają się pod ich postami, więc wypadałoby - chcąc być transparentnym i frontem do tych którzy dają rok w rok kasę - aby na nie odpowiedzieli. Czy tak zrobią? Wątpię.

Swoją drogą widzę Popiel, że jak ktoś krytykuje MFKę to zjawiasz się i bronisz jak byś sam ją organizował :)

Popiel:
 Nie tyle bronię, co po prostu przeważa tu zwykłe bidolenie, podczas kiedy maile organizatorów są transparentne i można zebrać konstruktywne wnioski i zbiorczo im wysłać. Jestem pewien, że Piotr by na nie odpowiedział. Sam mam kilka uwag, ale nie uwierają mnie one aż tak bardzo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej