Kolego, chwalisz się że znasz orgów. Nie sądzisz, że warto by im było podesłać linka do poczytania co bywalcy MFK sądzą o obecnym poziomie imprezy? Zakładając, że tego nie czytali... W końcu jedyne liczące się forum komiksowe, branża tu zagląda.
Kolego, nie „chwalę się, że znam orgów”, a jedynie sucho stwierdzam fakt. Tak samo, jak stwierdzam fakt, że zna ich @Łazur, @Jaszczu i zapewne jeszcze kilkadziesiąt innych osób aktywnych na tym forum. Trudno, żebym ich nie znał, skoro jestem aktywnym uczestnikiem łódzkiej imprezy od 1991 roku.
Czy forum jest „liczące się”? Nie mam pojęcia, bo częściej słyszę w środowisku, że jest bekowe. Jeśli to dla ciebie synonimy, to chyba musisz spojrzeć do słownika.
Cześć branży tu zagląda, znacznie mniej niż na dawnych forach komiksowych. Mając na uwadze, że to ostatnie aktywne forum tego typu, to dosyć zrozumiałe, że tu zaglądają (ale wielkiego halo bym z tego nie robił).
Czy zaglądają tutaj łódzcy „decydenci”? Raczej nie.
Czy są zobligowani do tego, żeby się tłumaczyć ze swoich działań przed jakimiś anonimami z internetu?
Chyba żartujesz?
Co do reszty twojej wypowiedzi, pozwolisz, że się nie odniosę, bo ewidentnie kolejny raz udowodniłeś, że kompletnie nic nie zrozumiałeś z tego co tutaj napisałem. A konwersacja z kimś, kto nie rozumie nic z tego, co się do niego mówi, sensu większego nie ma