Ja też nie chciałbym być kojarzony ze społecznością tego forum bo co drugi post to jad i atak na kogoś, nie da się tego czytać.
I po co Bazyliszek ma otwierać oczy i uszy na inne komiksy niż swoje kolorowanki
A co Cię tak boli ten Bazyliszek i jego zamiłowania do superhero? Mnie też interesuje głównie SH dlatego na ten event się nie wybieram. Czy go bojkotujemy? Wychodzimy na ulicę i apelujemy by nie wspierać tej inicjatywy, czy coś?
Czemu zawsze te tematy komiksowe muszą ludzi dzielić, a nie łączyć? Ten czyta superhero, ten nie czyta polskich, ten kupuje wszystko, tamten nie akceptuje mangi - co jeszcze?
Czy gdy ludzie dyskutują o filmach, serialach, grach to też są takie wojenki? Myślałem, że przekomarzanki na linii gracze Playstation/Xbox/PC to rozmowy o niczym, ale to forum przoduje zdecydowanie.
Czy fani piłki nożnej albo innej dyscypliny sportu też tak ze sobą walczą gdy jest jakiś mecz, np finał pucharu polski? "Aaa ty nie idziesz, żyjesz w swojej bańce ligi mistrzów, wyjdź zobacz polski futbol" albo jakieś jeszcze inne kretynizmy. Niech każdy czyta i chodzi na co chce, podobno łączy nas wspólne zainteresowanie jakim jest czytanie komiksów - RÓŻNYCH. Kto ma ochotę porozmawiać o ukraińskich wejdzie na odpowiedni temat na forum, pójdzie na prelekcje, wybierze się na stanowisko wydawcy i porozmawia z innymi zainteresowanymi.
Po co wiecznie te wrzutki. Po co te teksty "idź, zrób lepiej". Wy wszędzie działacie z taką maksymą? "Idź, usiądź na kasie, skasuj ludzi szybciej" albo jakieś inne pouczające pierdolenie?
Ludzie mają wątpliwości co do konkursu i może zamiast otwierać wojenkę to niech ktoś, kto jest w temacie wytłumaczy jak naprawdę to działa. Ja się trochę nie dziwię, żyjemy w przewrażliwionym społeczeństwie. Nawet ostatnio każdy na polskich eliminacjach do Eurowizji widział kto wygrał i co o tym zdecydowało - znajomości. Niestety...