Autor Wątek: Komiksowa Warszawa 2021 Start/Meta  (Przeczytany 31666 razy)

Offline Gnypel

Odp: Komiksowa Warszawa 2021 Start/Meta
« Odpowiedź #150 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 10:02:29 »
przed kol sum41 jeszcze wiele komiksów do przeczytania. ja tez jak miałem 12 lat to np bisley mnie odrzucał.

Mnie nadal odrzuca. A od moich 12 lat minęły już trzy dekady. Ach ta różnorodność gustów, nie do zniesienia, co nie?

no tak czyli jeszcze wiele komiksów przed tobą do przeczytania jak już wyrośniesz z superhero

Dziwne widzieć taki wpis na forum komiksowym. Wiesz, że ludzie tutaj czytają również Kaczora Donalda i inne trywialne historie? Zarzuciłeś komuś chamski i bezczelny wpis, dokładnie taki sam jak ten, który popełniłeś. To się nazywa hipokryzja.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #151 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 10:08:25 »
nazywanie kogoś hipokryta tez jest chamskie wiec możemy sobie taka gradację wprowadzić jak chcesz. ja jednak widzę różnice między wyrosniesz z superhero a ze artysta bazgroli. oczywiście tez jeszcze czytam superhero i donalnda ale stronie od opinii w stylu bazgroły.

Offline Gnypel

« Odpowiedź #152 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 10:11:07 »
Jednak tej różnicy nie ma, obie wypowiedzi są chamskie, bo stygmatyzują pewną grupę - artystów w jednym przypadku, czytelników superhero w drugim. Jedna i druga są nie na miejscu na forum komiksowym. Pozwolę sobie na cytat z ciebie: odszczekaj i będzie po sprawie.

Offline freshmaker

« Odpowiedź #153 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 10:22:52 »
akurat moja wypowiedz stygmatyzuje kol sum czyli czytelnika superhero który uważa rysowników z fkw za bazgrolarzy, wiec nie trafiłeś. wycofał się zreszta już z tego wiec dla mnie eot.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #154 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 11:09:20 »
akurat moja wypowiedz stygmatyzuje kol sum czyli czytelnika superhero który uważa rysowników z fkw za bazgrolarzy, wiec nie trafiłeś. wycofał się zreszta już z tego wiec dla mnie eot.

Nie rysownikow tylko te rysunki a raczej ich poziom ktore zostaly przedstawione - goscia ktory rysuje Malcolma Maxa bardzo lubie i mam jego komiksy:)

Offline Teli

« Odpowiedź #155 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 11:35:07 »
Akurat wrysy Römlinga obok tych Alessandry były jedne z lepszych.
Co do Inga, to jeśli ktoś miał ochotę na wycyzelowaną pracę, to miał on ze sobą teczkę z naprawdę fajnymi rysunkami ceny zaczynały się chyba od 100 € wzwyż.
Także jak kogoś było stać to nie ma problemu... chyba sobie skarbonkę założę na jego następną wizytę to może coś kupię.

sum41

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 11:43:34 »
Zgadzam sie ze jego wyrys byl najladniejszy :)

Offline turucorp

« Odpowiedź #157 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 15:55:00 »
Nie rysownikow tylko te rysunki a raczej ich poziom ktore zostaly przedstawione

Nie rysunki tylko rysografy/wrysy, dotrze to w końcu do ciebie?  ::)
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline HaVoK

« Odpowiedź #158 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 16:05:51 »
Wow. To rysograf nie jest rysunkiem?

Offline turucorp

« Odpowiedź #159 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 16:17:14 »
Wow. To rysograf nie jest rysunkiem?

Takim samym jak autograf utworem literackim  ::)
Widzę, że tutaj sporo osób ma problemy z percepcją rzeczywistości.
Nieograniczona tolerancja prowadzi do zaniku tolerancji. Rozszerzenie nieograniczonej tolerancji na tych, którzy są nietolerancyjni, jeśli nie jesteśmy gotowi bronić tolerancyjnego społeczeństwa przed atakiem nietolerancyjnych, to tolerancyjni zostaną zniszczeni, a wraz z nimi tolerancja.

Offline HaVoK

« Odpowiedź #160 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 16:20:54 »
No bardzo Ci dziękuję, że mnie uświadomiłeś. Gęba aż mi się sama śmieje. Za to również dziękuję.:)

Offline turucorp

« Odpowiedź #161 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 16:25:08 »
No bardzo Ci dziękuję, że mnie uświadomiłeś. Gęba aż mi się sama śmieje. Za to również dziękuję.:)

Proszę bardzo, od dziś zero wrysów :)
Zainteresowani mogą się udać do rozbawionych i sobie wyjaśnić temat.

Offline keram2

« Odpowiedź #162 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 19:05:46 »

To jest naprawdę dobre.
Kolega sum41 stwierdził, że nie podoba mu się jakość zaprezentowanych tu wrysów.
Pan Turek poczuł się urażony i od tej pory wrysów dawał nie będzie.
Krótko mówiąc z powodu wypowiedzi osoby nie lubiącej wrysów, zostaną ukarane osoby, które wrysy lubią i zbierają.
To trochę głupie karać swoich fanów za wypowiedź jednej osoby, której coś się nie podoba.

Offline xanar

« Odpowiedź #163 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 19:11:03 »
Pan artysta się obraził za wpisy na forum ::)
Twój komiks jest lepszy niż mój

Offline Teli

« Odpowiedź #164 dnia: Śr, 15 Wrzesień 2021, 19:11:27 »
No przecież sami "dorośli" ludzie.